Libnet.ro
UNICEF

09:45

Exxon Mobil se retrage din Norvegia, dupa mai bine de un secol de activitate: Au covenit vanzarea activelor de petrol si gaze pentru pana la 4 miliarde de dolari

B1 B1,
Exxon Mobil se retrage din Norvegia, dupa mai bine de un secol de activitate: Au covenit vanzarea activelor de petrol si gaze pentru pana la 4 miliarde de dolari

Exxon Mobil opreste activitatile de productie din Norvegia, dupa o prezenta de peste un secol. Gigantul american a convenit vanzarea activelor sale de petrol si gaze din Regatul scandinav pentru pana la 4. continuă pe B1

Exxon isi vinde activele din Norvegia pentru 4 miliarde de dolari

Exxon Mobil a convenit vanzarea activelor sale de petrol si gaze, din Norvegia, pentru aproximativ 4 miliarde de dolari, marcand retragerea companiei din activitatile de productie din aceasta tara, dupa o prezenta de peste un secol, au declarat, joi, trei surse apropiate situatiei, transmite Reuters.

A anuntat oficial. Vedeta se retrage din televiziunea din Romania. Care este motivul

O vedeta TV indragita de multi romani se retrage din televiziune in aceasta toamna. Din ce motiv paraseste lumea reflectoarelor? Vedeta se retrage din televiziunea din Romania Iscusit, haios, ai fi crezut ca va ramane vesnic pe micile ecrane. Placut de multa lume pentru umorul sau, dar si pentru sfaturile cu care venea in completare .

Igor Dodon pleaca la Bruxelles, dupa mai bine de doi ani de asteptare

Igor Dodon a anuntat ca va intre prinde o vizita de lucru la Bruxelles, pe 3 septembrie, unde va avea intrevederi cu mai multi oficiali europeni de rang inalt din conducerea Parlamentului European si a Comisiei Europene.

HOROSCOP. Aceste sunt cuplurile de zodii care se completeaza cel mai bine. Pot avea relatii de-o viata

Acestea sunt cuplurile de zodii ale caror relatii au cele mai mari sanse de reusita. Pesti - Rac Doua zodii de apa, pline de sensibilitate, mereu atente la nevoile celor din jur,.

De ce se spune Sfanta Maria Mica. Traditii si superstitii din popor. Ce e bine sa dai de pomana

Nasterea Maicii Domnului este amintita in calendarul ortodox pe 8 septembrie. Sarbatoarea Sfanta mai este cunoscuta si sub numele de Sfanta Marie Mica. De ce? Traditii si superstitii din popor. Ce e lasat din batrani ca ar fi bine sa dai de pomana in aceasta zi? De ce se spune Sfanta Maria Mica? Nasterea Maicii .

Capitolul la care Romania sta cel mai bine inainte de duelul cu Spania - Cum ii caracterizeaza antrenorul portarilor pe Tatarusanu, Nita si Radu

Antrenorul portarilor din lotul Romaniei, Leontin Toader, a facut o analiza a celor trei goalkeeperi convocati pentru meciurile cu Spania si Malta, Ciprian Tatarusanu, Florin Nita si Ionut Radu, el precizand, conform frf. ro, ca toti trei sunt sportivi de valoare.

FOTOGALERIE Cum arata noua generatie Nissan Juke, unul dintre cele mai bine vandute SUV-uri din Europa

Nissan a prezentat date si imagini cu a doua generatie Juke, unul dintre cele mai vandute crossovere din Europa. Noul model ajunge la clienti in noiembrie, va fi produs tot in Marea Britanie, este mai lung si are tehnologii noi. Prima generatie Juke a fost lansata in 2010 si in Europa s-au vandut peste un milion de unitati in segmentul unde cele mai mari vanzari le are modelul Renault Captur. in Marea Britanie preturile vor porni de la echivalentul a 19. 000 euro.

Soc! Gheorghe Dinca, recunoscut de mai multi parinti din Craiova dupa ce ar fi incercat sa le rapeasca si lor fetele

Reporterul Antena 3 Georgiana Murgila a dezvaluit, miercuri, la Editia speciala, ca mai multi parinti de etnie roma din cartierul craiovean Fata Luncii au sesizat autoritatile ca Gheorghe Dinca ar fi.

MARILEN PIRTEA: Raportul FMI confirma imaginea unui dezmat bugetar finantat din imprumuturi tot mai scumpe

Deputatul liberal Marilen Pirtea, vicepresedintele Camerei deputatilor, a spus ca inceputul lunii septembrie amplifica semnele despre sanatatea precara a economiei romanesti, dupa ce expertii de la BNR au indicat existenta unor premise ale declansarii crizei fiscal-bugetare, fapt reiterat si de documentul FMI, care confirma imaginea unui dezmat bugetar finantat din imprumuturi foarte scumpe.

Scandalul cresterii preturilor din telecom: Dupa Vodafone, si RCSRDS a fost amendat si obligat de catre ANPC sa nu isi majoreze tarifele

RCSRDS a obtinut in instanta suspendarea unui ordin al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) din luna iunie a acestui an, prin care institutia a blocat decizia operatorului de majorare a preturilor, scrie Profit. ro. Ordinul ANPC a fost precedat de o amenda de 70. 000 de lei, sanctiune contestata de asemenea in instanta. Scandalul cresterii preturilor in telecom a inceput in luna aprilie din acest an, in plina campanie electorala pentru alegerile europarlamentare, pe fondul unor cresteri de preturi efectuate sau anuntate de toti operatorii de comunicatii mobile.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )