Libnet.ro
UNICEF

21:45

ExxonMobil pregateste pentru urmatorii doi ani investitii de 1,2 miliarde dolari in Marea Neagra

Hotnews Hotnews,
ExxonMobil pregateste pentru urmatorii doi ani investitii de 1,2 miliarde dolari in Marea Neagra

Compania a programat pentru inceputul lunii noiembrie mai multe licitatii prin care vizeaza sa contracteze lucrari de foraj si lucrari adiacente in perimetrele din Marea Neagra, potrivit datelor publicate pe sistemul public de licitatii si citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

Compania britanica de IT Endava vrea sa angajeze pe plan local 400 de oameni in urmatorii trei ani

Furnizorul britanic de servicii IT pentru companii Endava are in prezent 600 de angajati pe plan local in birourile din Iasi, Cluj si Bucuresti, iar in urmatorii trei ani vrea sa adauge cel putin 400 de angajati, au declarat reprezentantii Endava la evenimentul de inaugurare a biroului din Bucuresti. Compania britanica are in Romania peste jumatate din angajatii sai pe plan mondial si isi bazeaza cresterea si pe sustinerea venita din partea autoritatilor locale.

Rompetrol vrea inca 150 de benzinarii in urmatorii cinci ani

Rompetrol vrea sa-si extinda reteaua de benzinarii cu 350 de unitati in urmatorii cinci ani, in tari precum Romania, Ucraina, Turcia, Bulgaria, Georgia sau Republica Moldova, dintre care 150 ar urma sa fie dezvoltate la nivel local, a declarat.

ULTIMA ORA Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa. Sentinta nu este definitiva

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, iar Octavian Turcan a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare, in acelasi dosar, informeaza Mediafax. Revenim cu informatii.

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, iar Octavian Turcan a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu .

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa: Sentinta nu este definitiva

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, iar Octavian Turcan a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu .

Sorin Ovidiu Vantu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Sorin Ovidiu Vantu a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa. Este vorba despre o condamnare cu executare data de Tribunalul Bucuresti. in acelasi dosar, Octavian.

Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa. Este vorba despre o condamnare cu executare data de Tribunalul Bucuresti. in acelasi dosar, Octavian.

Vintu, CONDAMNAT la doi ani de iNCHISOARE CU EXECUTARE pentru favorizarea lui Nicolae Popa.

Sorin Ovidiu Vintu a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la doi ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea lui Nicolae Popa, iar Octavian Turcan a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare, in acelasi dosar, potrivit Mediafax. De asemenea, Alexandru Stoian, soferul lui Vintu, a fost condamnat de instanta Tribunalului Bucuresti la un an si sase luni de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata de cei .

Ungureanu: Fostii premieri beneficiaza de protectie si autoturism cu sofer doi ani dupa ...

Liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu a explicat, marti, comentand informatii aparute in presa, ca, potrivit unui hotarari CSAT din 2006, fostii premieri beneficiaza de sistem de protectie si de autoturism cu sofer timp de doi ani de la incetarea mandatului, iar el nu a facut un abuz, potrivit Mediafax. Ungureanu s-a aratat nemultumit, intr-o conferinta de presa, de modalitatea degradanta din punct de vedere moral in care este atacat de catre reprezentantii unor media pe teme .

Scoala de bijutieri a lui David Sandu implineste doi ani

Scoala de Bijuterie Contemporana Assamblage a implinit doi ani de la infiintare. Proiectul a fost lansat de designerul David Sandu din dorin and ta de a readuce la via and ta meseria pierduta de bijutier, reiese din comuncatul trimis de Assamblage.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )