Libnet.ro
UNICEF

11:15

Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria, va creste productia.

România Liberă România Liberă,
Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria, va creste productia.

Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria, de la Kecskemet, va lucra incepand din luna mai in trei schimburi, Daimler majorand productia de autoturisme pentru a tine pasul cu cererea pentru autoturisme din clasa compacta, a anuntat grupul german, potrivit Bloomberg, citat de Mediafax. Fabrica produce modelele Clasa B si CLA si a inceput anul trecut sa lucreze sambata pentru a creste productia. Productia noastra a tinut pasul cu greu cu evolutia dinamica a vanzarilor de autoturisme compacte. Aceasta . continuă pe România Liberă

Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria isi mareste productia: angajatii vor lucra de acum in trei schimburi

Fabrica Mercedes-Benz din Ungaria, de la Kecskemet, va lucra incepand din luna mai in trei schimburi, iar Daimler va majora productia de autoturisme pentru a tine pasul cu cererea pentru autoturisme din clasa compacta, a anuntat grupul german, potrivit.

Mercedes-Benz adauga al treilea schimb la uzina din Ungaria

Uzina Mercedes-Benz din Kecskemet va produce in trei schimburi din luna mai, datorita cererii in crestere pentru CLA si Clasa B, scrie Bloomberg. Uzina pentru care a fost si tara noastra in carti a produs 109. 000 vehicule anul trecut.

Mercedes-Benz a prezentat cea mai puternica versiune a Clasei S Coupe: S63 AMG

La scurta vreme dupa lansarea modelului de serie, Mercedes-Benz a facut publice fotografii si informatii oficiale despre cel mai puternic model din gama Clasa S Coupe: S63 AMG.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )