Libnet.ro
UNICEF

12:45

Fabrica de zahar din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se inchide

Hotnews Hotnews,
 Fabrica de zahar din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se inchide

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de zahar din tara, de la Oradea, se inchide din cauza ca firma germana care o detine nu a reusit sa o faca profitabila. Investitorii pleaca insa si cu numele, vor produce zahar Diamant in Polonia si Ucraina, potrivit Digi 24. continuă pe Hotnews

Una dintre cele mai mari fabrici de zahar din Romania se inchide. 215 angajati vor fi concediati

Fabrica de zahar Diamant din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se va inchide din aceasta primavara. Compania germana PfeiferLangen a decis sa renunte la productie din cauza pretului mare al sfeclei de zahar. Negocierile pentru vanzarea fabricii au esuat, iar cei 215 angajati au fost informati ca vor fi disponibilizati.

Una dintre cele mai dure declaratii ale premierului Tudose, taxata aspru de CTP

Am transmis ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Aceasta este declaratia premierului Mihai Tudose care l-a indignat pe jurnalistul.

Portrele teatrelor. Zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume FOTO

Fotograful newyorkez David Leventi incepea, in urma cu aproximativ zece ani, un proiect caruia i-a dedicat cinci ani: a fotografiat salile teatrelor de opera faimoase in intreaga lume. De la Ateneul Roman, la Opera Garnier, la Opera Regala Suedeza si pana la Teatrul Bolsoi din Moscova, Leventi a realizat portretele teatrelor. Adevarul prezinta zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume, fotografiate de acesta.

Portretele teatrelor. Zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume FOTO

Fotograful newyorkez David Leventi incepea, in urma cu aproximativ zece ani, un proiect caruia i-a dedicat cinci ani: a fotografiat salile teatrelor de opera faimoase in intreaga lume. De la Ateneul Roman la Opera Garnier, la Opera Regala Suedeza si pana la Teatrul Bolsoi din Moscova, Leventi a realizat portretele teatrelor. Adevarul prezinta zece dintre cele mai frumoase teatre de opera din lume, fotografiate de acesta.

O celebra fabrica de zahar din Romania se inchide. Sute de oameni vor fi concediati

Proprietarii Fabricii de zahar din Oradea pregatesc terenul pentru a gasi un cumparator pentru cei 354. 000 mp de teren pe care se intinde producatorul marcii Diamant. Imediat.

Reteta dulce: una dintre cele mai vechi cofetarii din Ardeal, extinsa dupa modelul Subway

O retetasimplificataa unei extinderi ar putea suna cam asa: se ia un ardelean ambitios, o experientade dezvoltarein multinationalasi un business de familie dulce, se amestecabinesi rezultadeocamdata) cinci cofetariiin Dejsi Cluj-Napocasi afaceri anuale de peste un milion de euro.

Cu cat o plateste Andreea Marin pe fata din casa

Este una dintre cele mai indragite vedete de la noi, iar Andreea Marin este solicitata peste tot si nu are timp sa se ocupe asa cum si-ar dori de gospodarie. Asa ca nu e de mirare ca vedeta a apelat la.

VIDEO Vulnerabilitatile unuia dintre cele mai poluate orase din Romania. Raportul oficial care indica exact sursele mizeriei

Un document care analizeaza calitatea aerului in municipiul Iasi arata care sunt zonele periculoase din oras si ce masuri s-ar putea lua pentru a reduce poluarea cu particule in suspensie.

STUDIU Cine sunt europenii nemultumiti de propria tara chiar mai mult decat romanii

Romania inregistreaza una dintre cele mai mici rate cu privire la cetatenii care sunt fericiti sa traiasca in propria tara, doar 67%, fiind aproape la egalitate cu Bulgaria, care are 66%. Tara cu procentul cel mai mic de cetateni fericiti este Ungaria, avand o rata de 62%, potrivit unui barometru publicat recent de Comisia Europeana.

Facebook modifica radical News Feed-ul. Vor avea prioritate postarile de la familie si prieteni si vor aparea mai putine postari de la brand-uri, companii si mass-media

Mark Zuckerberg a anuntat una dintre cele mai mari schimbari ale News Feed-ului din ultimii ani, urmand ca utilizatorilor sa le apara mai multe postari de la membrii familiei si de la prieteni, in detrimentul postarilor de la companii, brand-uri si diverse pubiicatii. Schimbarea va afecta organizatiile media si paginile diverselor brand-uri, fiindca mai putini vor vedea aceste postari, daca nu sunt promovate. Publicitatea in retea NU va fi afectat in vreun fel de schimbari, a spus John Hegeman, vicepresedintele Facebook.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )