Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce fac alte tari dupa tragedia din Italia. Reactia incredibila a autoritatilor din Romania

Antena3 Antena3,
Ce fac alte tari dupa tragedia din Italia. Reactia incredibila a autoritatilor din Romania

Multe tari europene au trecut la verificari de urgenta a podurilor, dupa tragedia din Genova. in Romania, autoritatile spun ca la noi nu s-ar intampla un astfel de accident, desi Antena 3 a aratat de. continuă pe Antena3

Au fost oprite operatiunile de cautare dupa tragedia din Italia. Bilantul final al mortilor

Operatiunea de cautare a persoanelor disparute dupa ce vidfuctul Morandi s-a prabusit in Genova s-a incheiat peste noapte dupa ce au fost gasite ultimele trei corpuri, numarul mortilor ajungand la 43, scrie.

Romanul ranit in tragedia din Italia a murit in spital

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat sambata ca romanul ranit in urma prabusirii podului rutier Morandi de la Genova Italia) a murit. Cetateanul roman ranit in urma prabusirii viaductului.

Un al treilea roman, printre victimele prabusirii podului din Italia. in ce stare este barbatul

Un al treilea roman a fost ranit in urma tragediei din Italia, acolo unde un pod s-a prabusit. Romanul este in varsta de 34 de ani si se numara printre persoanele ranite in urma prabusirii podului.

Petitia anti-PSD din Danemarca se va extinde si in alte tari europene

Petitia anti-PSD care a luat nastere la initiativa unor romani din Danemarca a ajuns, vineri, la peste 62. 000 de semnaturi, iar numarul acestora continua sa creasca in fiecare ora. Cu toate acestea, dezbaterea pornita in jurul ei ar putea capata si mai multa amploare, initiatorii ei propunandu-si sa o traduca in cat mai multe limbi europene.

Cum va raspunde BCE ultimatumului venit din Italia?

Criza financiara din Turcia a mutat pe plan secundar, dar numai temporar, atentia acordata Italiei de pietele financiare. Politica fiscala propusa de noul guvern, alaturi de atitudinea belicoasa fata de autoritatile europene, au determinat o noua crestere accelerata a costurilor de finantare in luna mai 2018, care a continuat, dupa o usoara temperare, si in luna august 2018.

Filmul protestului Diasporei, povestit de romnii veniti n Piata Victoriei din Italia: Ne-am simtit ca niste mici eroi care au reusit sa transmita ceva / Restul e istorie

Daniela, Magda, Alina, Elena, A. , Ilonka, Rodica, Irina si Dan: toti sunt romani din diaspora care pe 10 august au iesit sa protesteze, la Bucuresti si Roma. Hotnews. ro a stat de vorba cu fiecare dintre ei pentru a reconstrui, din marturiile lor, pas cu pas, o zi care va ramane in istoria contemporana ca Mitingul Diasporei. Ne-au povestit de ce au iesit in piata, cum au decurs violentele de la Bucuresti si ce considera ca s-a schimbat dupa data de 10 august.

Varujan Vosganian, solicitare de ULTIMA ORA dupa protestul din 10 august: Sa vedem daca nu cumva Diaspora este bagata cu de-a SILA in disputele politice interne

Deputatul ALDE Varujan Vosganian anunta ca organizatia Iasi a formatiunii a solicitat organelor statului sa comunice cate dintre persoanele implicate in protestul din 10 august, din Piata Victoriei, au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )