Libnet.ro
UNICEF

23:15

Se fac cartile pentru Serena! Schimbarea care o poate afecta pe Simona Halep si o avantajeaza pe americanca

Adevărul Adevărul,
Se fac cartile pentru Serena! Schimbarea care o poate afecta pe Simona Halep si o avantajeaza pe americanca

Simona Halep este in continuare lider WTA, dar trebuie sa obtina rezultate bune in sezonul de zgura pentru a-si pastra pozitia. continuă pe Adevărul

Decizie RADICALA a Comisiei Europene. Bruxellesul propune oficial TAIEREA FONDURILOR UE pentru tarile membre care incalca statul de drept

Comisia Europeana a propus miercuri, oficial, printr-o decizie fara precedent, restrangerea accesului la fondurile UE pentru tarile membre care incalca statul de drept, cu aplicare din urmatorul cadru.

Cinci trucuri ca sa nu te ingrasi in vacanta. Fac minuni pentru tine

Daca tii dieta si te pregatesti sa pleci in vacanta, iata ce ai de facut ca sa eviti acumularea kilogramelor in plus. Aceste cinci trucuri iti vor salva silueta 1. Pregateste-ti gustari pentru avion - Cele mai multe.

Avertisment dur pentru toti romanii care retrag bani de la bancomat. Ce a anuntat Politia

Politia Romana le transmite o serie de avertismente romanilor care retrag bani de la bancomate. Pentru a nu risca sa li se copieze datele de pe benzile magnetice ale cartilor de credit, fenomen cunoscut sub.

Finantare pentru startup-urile care utilizeaza Google Assistant

Google a anuntat ca lanseaza un nou program prin care va investi bani si alte resurse in startup-urile aflate in stadiu incipient, care dezvolta aplicatii in ecosistemul Google Assistant.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )