Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce fac ei este un atentat la siguranta nationala: Nou protest impotriva guvernului, duminica, in Piata Victoriei

B1 B1,
Ce fac ei este un atentat la siguranta nationala: Nou protest impotriva guvernului, duminica, in Piata Victoriei

Platforma Coruptia Ucide anunta organizarea unui protest in Piata Victoriei pentru duminica incepand cu ora 18:00. Acestia sustin ca in contextul in care guvernul ataca. continuă pe B1

Un nou protest impotriva OUG de modificare a Codului Fiscal, adoptata de Guvern, este anuntat la ora 19:00 in Piata Victoriei

Un nou protest impotriva Ordonantei de modificare a Codului Fiscal, adoptata miercuri de Guvern si contestata atat de sindicate, cat si de patronate, este anuntat la ora 19:00 in Piata Victoriei. In strada azi! Oprim OUG care schimba Codul Fiscal! este numele protestului initiat de comunitatea Coruptia ucide. Participantii la protest sunt indemnati de organizatori, pe pagina de Facebook a evenimentului, sa aduca 2-3 suluri de hartie igienica, pe care le aruncam spre guvern. Asta merita.

LIVE Text VIDEOUn nou protest, miercuri, fata de OUG de modificare a Codului Fiscal, adoptata de Guvern. Lumea scandeaza Jos, jos, jos Guvernul mincinos!. Protestatarii au adus suluri hartie igienica pentru a le arunca spre cladirea Executivului

Un nou protest are loc miercuri, in Piata Victoriei, fata de Ordonanta de modificare a Codului Fiscal, adoptata de Guvern desi a fost contestata de sindicate si patronate. Oamenii prezenti in strada scandeaza Jos, jos, jos Guvernul mincinos! si PSD, ciuma rosie!. In strada azi! Oprim OUG care schimba Codul Fiscal! este numele protestului initiat de comunitatea Coruptia ucide. Participantii la protest au adus suluri de hartie igienica pentru a le arunca spre Guvern, la indemnul de pe Facebook al origanizatorilor evenimentului. ---------Ora 19. 58: Numarul de manifestanti se mentine constant, circa 1000 de oameni inca protesteaza in piata. Multi oameni se retrag, alte grupuri noi vin in piata acum. Ora 19. 38: Circa 1. 000 de oameni participa la protest. Jandarmii au intrat in multime si au vrut sa ridice hartia igienica. Oamenii i-au inconjurat si au inceput sa huiduie. Jandarmii s-au retras. Ora 19. 25: Circa 800 de persoane sunt acum in Piata. Protestatarii au adus multe suluri de hartie igienica si vor sa le arunce inspre guvern la ora 21:00. Ora 19. 15: Circa 700 scandeaza Demisia! Hotii, hotii si Jos Tariceanu, Dragnea, Toader si DorneanuOra 19. 00: Putin peste 500 de persoane protesteaza potrivit numaratorii reporterului HotNews. ro aflat la fata locului. Se scandeaza impotriva guvernului, dar si a liderului PSD Liviu Dragnea. Ora 18. 40: Peste 300 oameni sunt in acest moment in Piata Victoriei, iar lumea continua sa vina in piata.

LIVE Text Un nou protest, miercuri, fata de OUG de modificare a Codului Fiscal, adoptata de Guvern. Lumea scandeaza Jos, jos, jos Guvernul mincinos!

Un nou protest are loc miercuri, in Piata Victoriei, fata de Ordonanta de modificare a Codului Fiscal, adoptata de Guvern desi a fost contestata de sindicate si patronate. Oamenii prezenti in strada scandeaza Jos, jos, jos Guvernul mincinos! si PSD, ciuma rosie!. In strada azi! Oprim OUG care schimba Codul Fiscal! este numele protestului initiat de comunitatea Coruptia ucide. Participantii la protest sunt indemnati de organizatori, pe pagina de Facebook a evenimentului, sa aduca 2-3 suluri de hartie igienica, pe care le aruncam spre guvern. Asta merita. ---------Ora 18. 40: Peste 300 oameni sunt in acest moment in Piata Victoriei, iar lumea continua sa vina in piata. Ora 18. 30: Peste 200 de oameni protesteaza in piata. Lumea scandeaza Jos, jos, jos Guvernul mincinos si PSD, ciuma rosie. Ora 18. 15: Circa 100 de. oameni protesteaza in Piata Victoriei. Numarul creste constant.

Un nou protest in fata Guvernului, dupa modificarea Codului Fiscal. Oamenii au aruncat cu gartie igienica

Un al doilea protest fata de Ordonanta de modificare a Codului Fiscal, adoptata miercuri de Guvern si contestata atat de sindicate, cat si de patronate, a inceput miercuri seara, in jurul orei 18. 00 in Piata Victoriei. Circa 100 de oameni au venit in fata Guvernului si numarul lor creste constant.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )