Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce face Aeroportul din Cluj cu un imprumut de 50 mil. lei, pe 20 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce face Aeroportul din Cluj cu un imprumut de 50 mil. lei, pe 20 ani

Aeroportul International Avram Iancu din Cluj vrea sa contracteze un imprumut de 50 milioane de lei, pe o perioada de 20 de ani, pentru finantarea unui proiect de investitii, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Aeroportul din Cluj vrea un imprumut de 50 milioane lei, pe 20 ani, pentru investitii

Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca vrea sa contracteze un imprumut de 50 milioane de lei, pe o perioada de 20 de ani, pentru finantarea unui proiect de investitii.

O firma detinuta de Gruia Stoica ar putea incasa pana la 98 mil. lei pentru revizii la CFR Calatori

Compania Electroputere VFU RMAR), detinuta de Gruia Stoica, a incheiat luni cu CFR Calatori un acord-cadru pentru lucrari de revizie cu o valoare cuprinsa intre minim 1,85 milioane lei si maxim 98,1 milioane lei, fara TVA.

Basescu, la Cluj: Primarii PDL din Cluj s-au plans ca au fost mintiti privind majorarea salariilor. Nu mai primesc fonduri pentru scoli

Traian Basescu a declarat, luni dimineata, la Cluj, ca s-a mintit cu marirea salariilor primarilor. intrebat de jurnalisti, luni dimineata, la iesirea din hotelul din Cluj-Napoca la care a fost cazat, ce a.

Accident Apuseni: Medicul Sorin Ianceu, din nou la spitalul din Cluj.

Medicul Sorin Ianceu, unul dintre cei cinci supravietuitori ai accidentul aviatic din Apuseni, merge din nou la spitalul din Cluj-Napoca, intrucat are probleme cu corsetul fixat de medici, conform Digi 24. Citeste si: Accidentul din Apuseni: Copilotul Razvan Petrescu ar putea fi externat la sfarsitul saptamanii viitoare Dr. Sorin Ianceu a fost externat in urma cu o saptamana din Spitalul Judetean din Cluj-Napoca. Dupa mai bine de doua saptamani de ingrijiri, medicii au decis ca acesta poate .

Basescu: Primarii PDL din Cluj mi s-au plans ca au fost mintiti privind majorarea salariilor lor

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni dimineata, ca primarii PDL din judetul Cluj cu care s-a intalnit, duminica seara, la un restaurant i s-au plans ca au fost mintiti in legatura cu majorarea .

Prima dragoste nu se uita niciodata. Basescu si Boc, cina la un hotel de lux din Cluj

Aflat in vizita la Cluj, presedintele Traian Basescu si-a facut timp si pentru primarii PDL. Dupa ce a luat cina cu Emil Boc intr-un hotel de lux, presedintele s-a indreptat spre localitatea clujeana.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )