Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce face astazi Sandra, una dintre cele mai indragite artiste ale anilor 80

Antena3 Antena3,
Ce face astazi Sandra, una dintre cele mai indragite artiste ale anilor 80

Un adevarat star in anii 80, Sandra va implini pe 18 mai 57 de ani. Sandra, pe numele ei adevarat Sandra Ann Lauer, a fost una dintre revelatiile anilor 80, cand a lansat hit-uri precum Magdalena, melodie. continuă pe Antena3

EXPERT FORUM: Romania plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din UE

Expert Forum EFOR) atrage atentia ca tara noastra plateste partidelor politice una dintre cele mai mari subventii din Uniunea Europeana, aceasta fiind, in 2018, de 37 milioane de euro, si sustine ca este nevoie de reguli mai clare pentru asigurarea transparentei cheltuirii banilor.

VIDEO Unul dintre cele mai ciudate review-uri de pana acum. The Verge povesteste cum s-a spart ecranul telefonului pliabil de 2.000 de dolari de la Samsung

Sub titlul Broken Dream vis frant), publicatia The Verge a pus un amplu review care va ramane in istorie, fiindca este despre un telefon de 2. 000 de dolari al carui ecran s-a spart in primele zile, fara vreo cauza evidenta. Niciodata nu am folosit un terminal cu atat de multe probleme, insa care mi-a placut asa de mult, spune Dieter Bohn de la The Verge, care explica ce si cum s-a intamplat. Mai multi jurnalisti care au avut acces la Galaxy Fold, smartphone-ul pliabil de lux al Samsung, spun ca noile dispozitive primite s-au stricat dupa doar cateva zile de folosire. Fold poate fi comandat si la noi, cu 10. 000 de lei.

Unul dintre cele mai circulate drumuri nationale, inchis complet timp de sase ore. Ruta ocolitoare, pe la cascada Bigar

Circulatia pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri nationale din Romania se inchide complet, cate trei ore, in noptile de luni spre marti si marti spre miercuri. Ruta ocolitoare ii duce pe soferi pe la casacada Bigar.

Investitie de 300 milioane de euro la Iasi. Va fi ridicat unul dintre cele mai mari mall-uri din tara

O companie din Iasi va derula proiecte in valoare de 300 milioane de euro. Initiativa Silk District are in vedere construirea a 2. 500 de locuinte, 100. 000 de metri patrati de birouri si a unuia dintre cele mai mari mall-uri din tara.

Meningita -boala contra timp care ucide in cateva ore. Poate fi prevenita doar prin vaccinare, dar cel mai eficient vaccin nu se gaseste in Romania

Meningita este numita chiar de catre medici boala contra timp, din cauza ca poate ucide in doar cateva ore, iar primele simptome sunt banale - o simpla durere de cap, nasul curge usor sau apar varsaturi. Mai mult, adolescentii, una dintre cele mai expuse categorii, ignora adesea simptomele. Asa se face ca prezentarea la medic vine, de multe ori, dupa cateva ore pierdute, ceea ce in cazul meningitei poate insemna prea tarziu, a explicat, pentru HotNews. ro, medicul Gindrovel Dumitra, coordonatorul Grupului de Vaccinologie din cadrul Societatii Nationale de Medicina Familiei. El atrage atentia ca singura modalitate eficienta de prevenire a bolii este vaccinarea, insa doar unul dintre cele doua vaccinuri se gaseste in Romania - din pacate, nu cel mai eficient.

Meningita -boala contra timp care ucide in cateva ore. Poate fi prevenita doar prin vaccinare, dar vaccinul care previne cele mai multe imbolnaviri nu se gaseste in Romania

Meningita este numita chiar de catre medici boala contra timp, din cauza ca poate ucide in doar cateva ore, iar primele simptome sunt banale - o simpla durere de cap, nasul curge usor sau apar varsaturi. Mai mult, adolescentii, una dintre cele mai expuse categorii, ignora adesea simptomele. Asa se face ca prezentarea la medic vine, de multe ori, dupa cateva ore pierdute, ceea ce in cazul meningitei poate insemna prea tarziu, a explicat, pentru HotNews. ro, medicul Gindrovel Dumitra, coordonatorul Grupului de Vaccinologie din cadrul Societatii Nationale de Medicina Familiei. El atrage atentia ca singura modalitate eficienta de prevenire a bolii este vaccinarea, insa doar unul dintre cele doua vaccinuri se gaseste in Romania.

Ce NENOROCIRE! Una dintre cele mai iubite cantarete a PIERDUT CASA! A ramas PE DRUMURI...

Becky G este acum una dintre cele mai apreciate artiste internationale, dar ea a marturisit recent ca a avut o situatie materiala precara in copilarie si a trebuit sa lupte pentru a ajunge unde este.

Mesaje de Florii: cele mai frumoase urari pentru cei dragi de marea sarbatoare a ortodocsilor

Sarbatoarea Floriilor este una dintre cele mai importante din an si deschide perioada sarbatorilor de Paste. Peste un milion de romani isi sarbatoresc onomastica in ziua de Florii: 612. 662 de barbati si 762. 059 de femei, cei mai multi avand numele Florin, Viorica si Florentina. Iata ce mesaje le poti trimite celor dragi azi si ce le poti ura personal, daca ii vizitezi.

Primarul Daniel Baluta face investitii in infrastructura! 150 de locuri de parcare in Sectorul 4, sosea ultramoderna, zonele verzi si caile de acces adiacente, reamenajate (VIDEO)

Vesti bune pentru bucuresteni. Una dintre cele mai aglomerate strazi din zona de sud a Capitalei a fost transformata intr-o artera ultramoderna. Lucrarile realizate de Primaria Sectorului 4 au vizat largirea s.

VIDEO Cal surprins plimbandu-se nestingherit pe cel mai circulat bulevard din Baia Mare. Cat trebuie sa plateasca proprietarul pentru a-l recupera

Un participant la trafic mai putin obisnuit a fost suprins pe un bulevard din Baia Mare. Un cal se plimba nestingherit in dupa-amiaza zilei de luni, 22 aprilie, pe una dintre cele mai circulate artere din municipiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )