Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce face Elon Musk in fiecare noapte, de fapt. Din pacate, nu reuseste deloc

Playtech Playtech,
Ce face Elon Musk in fiecare noapte, de fapt. Din pacate, nu reuseste deloc

Elon Musk este unul dintre cei mai bogati si cunoscuti oameni de pe planeta. Desi viata sa pare una de vis, Elon Musk nu poate adormi noaptea, gasind solutii pe care le pune in aplicare in fiecare noapte. Elon Musk nu poate adormi in fiecare noapte Elon Musk este CEO al companiilor SpaceX, Tesla, Neuralink . continuă pe Playtech

Elon Musk: Dorm circa 6 ore pe noapte. Am incercat mai putin, dar productivitatea scade

Miliardarul Elon Musk este cea mai bogata persoana din lume. in calitate de CEO al companiilor SpaceX, Tesla si firmei de neurotehnologie Neuralink, precum si de fondator al The Boring Company, care construieste tuneluri, Musk are multe de gestionat in fiecare zi, comenteaza CNBC.

Modelul Tesla desprins din NFS: de ce vrea Elon Musk sa puna propulsoare de racheta pe masina

Din cand in cand Elon Musk se lauda. Si de data asta s-a laudat ca va face o Tesla zburatoare. Si va folosi propulsoare de la SpaceX. Pana acum, Elon Musk a reusit, cu Tesla, sa dezvolte.

Elon Musk l-a invitat pe Putin la conversatii pe Clubhouse

Elon Musk, CEO-ul Tesla, l-a invitat pe presedintele rus Vladimir Putin pe aplicatia de chat doar cu voce Clubhouse, disponibila doar pe IPhone, relateaza Fox Business.

Ce plan are Simona Halep pentru Ziua indragostitilor. Din pacate, nu poate sarbatori

Dupa meciul avut vineri dimineata, Simona Halep a spus ce plan are pentru Ziua indragostitilor, in cadrul unei conferinte de presa. Sportiva va juca maine impotriva jucatoarei poloneze, Swaitek, chiar atunci cand ar trebui sa fie alaturi de iubitul ei. Ce va face Simona Halep de Ziua indragostitilor Dupa ce vineri a castigat in fata .

Bitcoin valoreaza aproape 50.000 de dolari, dupa ce Elon Musk a investit o suma uriasa in moneda virtuala

Moneda virtuala Bitcoin a inregistrat un nou record istoric, apropiindu-se de valoarea de 50. 000 de dolari pentru o unitate. Un bitcoin valoreaza duminica 49. 283 de dolari dupa ce, in aceasta saptamana, Tesla a declarat ca a investit 1,5 miliarde de dolari in cea mai valoroasa moneda digitala din lume.

Economistul care a prezis criza din 2008 pune la zid Bitcoin: Are valoarea zero! Ce spune despre Elon Musk

Afirmatiile ca Bitcoin este noul aur digital alimenteaza o noua bula, care se va sparge, considera Nouriel Roubini, economistul care a prezis prabusirea pietei imobiliare si criza economica din 2008, scrie Financial Times.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )