Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce face Enel Green Power cu 200 milioane euro de la BEI

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce face Enel Green Power cu 200 milioane euro de la BEI

Enel Green Power International BV, din grupul italian Enel, a primit un imprumut de 200 milioane de euro de la Banca Banca Europeana pentru Investitii BEI) pentru a finanta partial investitiile in energie eoliana din Romania, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Enel Green Power a contractat un imprumut de 200 milioane de euro de la BEI

Banca Europeana pentru Investitii BEI) si Enel Green Power International BV, compania holding financiara si de guvernanta a sucursalelor internationale ale grupului Enel Green Power, au semnat un contract de finantare pentru 200 de milioane de euro cu scopul de a acoperi partial investitiile in unele parcuri eoliene din regiunile Banat si Dobrogea, Romania, potrivit unui comunicat primit la redactie.

Enel Green Power a imprumutat 200 milioane euro de la Banca Europeana pentru Investitii pentru parcuri eoliene din Banat si Dobrogea

Enel Green Power International BV, parte a grupului italian Enel, a primit un imprumut de 200 milioane de euro de la Banca Banca Europeana pentru Investitii BEI) pentru a finanta partial investitiile in energie eoliana din Romania.

Noi bani pentru primarii: pe ce vor fi cheltuite peste 4,5 milioane euro

Guvernul a alocat din nou bani pentru unitati administrativ-teritoriale, de aceasta data in cuantum total de 20 milioane lei peste 4,5 milioane euro), pentru cheltuieli urgente in sezonul rece, prin suplimentarea bugetului Ministerului Administratiei.

Guvernul a alocat din nou bani primariilor, de aceasta data peste 4,5 milioane euro

Guvernul a alocat din nou bani pentru unitati administrativ-teritoriale, de aceasta data in cuantum total de 20 milioane lei peste 4,5 milioane euro), pentru cheltuieli urgente in sezonul rece, prin suplimentarea bugetului Ministerului Administratiei Publice, din Fondul de rezerva bugetara, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata in sedinta de miercuri a Guvernului, prin hotarare, fara ca aprobarea actului normativ sa fie anuntata de Executiv.

Guvernul a alocat din nou bani primariilor, de aceasta data peste 4,5 milioane euro

Guvernul a alocat din nou bani pentru unitati administrativ-teritoriale, de aceasta data in cuantum total de 20 milioane lei peste 4,5 milioane euro), pentru cheltuieli urgente in sezonul rece, prin suplimentarea bugetului Ministerului Administratiei Publice, din Fondul de rezerva bugetara, informeaza Mediafax.

Guvernul va semna 52 de contracte de peste 140 milioane euro pentru proiecte in domeniul IT

Guvernul va semna 52 de contracte in domeniul IT in valoare de 141,9 milioane euro, printre beneficiari aflandu-se consilii judetene, Minsterul Afacerilor Externe MAE), Agentia Nationala de Integritate ANI), Secretariatul General al Guvernului SGG).

Ministrul Economiei: Oltchim, intr-o situatie jenanta: se roaga de banci pentru un credit de 15 milioane euro

Oltchim Ramnicu-Valcea OLT) este in situatia jenanta de a se ruga de finantatori sa ii dea un credit de 15 milioane euro pentru redeschiderea unei sectii de productie, dar nicio banca nu vrea sa imprumute combinatul, a declarat vineri ministrul.

Ministrul economiei: Oltchim a ajuns in situatia jenanta sa se roage la banci pentru 15 milioane de euro

Compania Oltchim cauta cu disperare finantare, a declarat Andrei Gerea, ministrul economiei, in cadrul conferintei Rolul bancilor in restructurarea companiilor organizata la BNR. S-a ajuns in situatia in care Oltchim, o companie care a dezvoltat o cifra de afaceri de 1 miliard de euro, sa ajunga in situatia jenanta sa se roage pentru 15 milioane euro. Nu poti sa pui semnul egal intre un SRL al carui proprietar are preocupare sa tepuiasca si o companie mare care dovedeste ca are solutii si clientela, a spus Gerea. Vezi in text ce raspunde Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR.

Codrin Stefanescu ar putea primi cinci milioane euro de la Primaria Capitalei: Nu spun ca nu se poate

Codrin Sefanescu, secretarul general adjunct al PSD, ar putea primi de la Primaria Capitalei aproape cinci milioane de euro pentru un teren plin de stalpi de electricitate, relateaza Evenimentul Zilei.

Piraeus Bank Romania raporteaza un profit inainte de taxe de 3,64 milioane euro

Piraeus Bank Romania a inregistrat, la noua luni, un profit inainte de impozitare de 3,64 milioane de euro, potrivit unui anunt al institutiei bancare.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )