Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce va face Kovesi dupa ce va ajunge procuror-sef european

Playtech Playtech,
Ce va face Kovesi dupa ce va ajunge procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi este unul dintre cele mai rostite nume in Romania din ultima vreme, dar toate pentru un motiv. Lupta sa pentru functia de procuror general european este fantastica si uimeste romanii. Asadar, planurile sale le stim, dar ce va face exact Kovesi dupa ce-si va atinge scopul? Ce va face Kovesi dupa ce . continuă pe Playtech

Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Ce s-a intamplat cu candidatul francez

Laura Codruta Kovesi ramane singura in cursa pentru functia de procuror-sef european. Candidatul francez Jean-Francois Bohnert urmeaza sa fie numit la sefia Parchetului financiar francez, dupa audierea din 11 iulie, astfel ca fosta sefa a DNA este tot mai aproape de Bruxelles. Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru sefia Parchetului European Jean-Francois Bohnert a .

RFI: Laura Codruta Kovesi, singura in cursa pentru postul de procuror-sef european: Contracandidatul fracez va fi numit conducerea Parchetului financiar european

Laura Codruta Kovesi a ramas singura in cursa pentru postul de procuror-sef european. Asta dupa ce procurorul francez Jean-Francois Bohnert va fi numit la conducerea Parchetului financiar european, informeaza.

Rares Bogdan anunta ca Laura Codruta Kovesi este din nou in carti pentru Bruxelles. A inceput deja sedinta

Europarlamentarul Rares Bogdan anunta ca fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, este din nou in carti la Bruxelles. Lupta pentru sefia EPPO ii are ca adversari pe Kovesi si candidatul Frantei. Rares Bogdan anunta ca Laura Codruta Kovesi este din nou in carti pentru Bruxelles Rares Bogdan anunta, prin intermediul retelelor de socializare, ca .

PSD nu cedeaza. Dancila, despre numirea lui Kovesi in functia de procuror sef european: Eu nu cred ca este oportuna sustinerea ei

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la receptia de la Ambasada Frantei, acolo unde se afla si Laura Codruta Kovesi, ca nu este oportuna sustinerea fostei sefe DNA pentru functia de procuror sef european.

CSM o distruge pe Laura Codruta Kovesi in instanta

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un document care evidentiaza modul in care fostul procuror sefLaura Codruta Kovesi, incearca sa obtina gradul profesional fara concurs. Potrivit.

Orban, despre Kovesi: Romania a primit un cadou de la francezi. Dancila e plina de venin

Liderul PNL Ludovic Orban afirma, dupa informatiile conform carora Laura Codruta Kovesi ar putea ram.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )