Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce va face PSD daca Iohannis nu va semna revocarea lui Augustin Lazar

Antena3 Antena3,
Ce va face PSD daca Iohannis nu va semna revocarea lui Augustin Lazar

Presedintele Klaus Iohannis a primit raportul privind activitatea manageriala la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si considera ca cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de. continuă pe Antena3

Dancila, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea lui Augustin Lazar. Sedinta la PSD

Biroul permanent al PSD s-a reunit astazi, de la ora 14. 00, la o zi dupa ce ministrul Justitiei a propus revocarea lui Augustin Lazar. inaintea sedintei, premierul Viorica Dancila a vorbit, pe scurt, despre revocarea procurorului general al Romaniei.

Tudorel Toader declanseaza revocarea lui Augustin Lazar

ACTUALIZARE 19:00 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declanseaza revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general. ------ * ACTUALIZARE 18:55 Ministrul Justitiei pune in discutie legalitatea numirii lui Augustin Lazar in functia de procurorul general. ------- * ACTUALIZARE 18:33 Tudorel Toader prezinta raportul de evaluare a procurorului general: raportul are 63 de pagini. Evaluarea cuprinde 20 de puncte, la fel ca la Kovesi. -------- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca va face o declaratie de presa in care va prezenta raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar.

Sedinta la PSD, dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea lui Augustin Lazar

Biroul permanent al PSD se va reuni astazi, de la ora 14. 00, la o zi dupa ce ministrul Justitiei a propus rovocarea lui Augustin Lazar, dar si dupa ce Liviu Dragnea s-a prezentat la Palatul Cotroceni pentru consultari cu presedintele Klaus Iohannis, insotit de juristii social-democrati.

Protest anuntat in Piata Victoriei, dupa revocarea lui Augustin Lazar

Dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar, in Piata Victoriei din Bucuresti s-a anuntat un protest. Coruptia Ucide si Rezistenta au facut.

Protest in Piata Victoriei, dupa revocarea lui Augustin Lazar

UPDATE:Cateva zeci de persoane au iesit in Piata Victoriei pentru a isi manifesta opozitia impotriva deciziei lui Tudorel Toader de a demara procedura de revocare a lui Augustin Lazar din fruntea.

Lider PSD:Cu Iohannis nu se poate purta un dialog. Vom decide ceea ce este mai bine pentru partid

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat miercuri ca el nu s-ar duce la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Iohannis pe legislatia din domeniul Justitiei, dar a adaugat ca in s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )