Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce faceau la 25 de ani cei mai de succes lideri de astazi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce faceau la 25 de ani cei mai de succes lideri de astazi

Fiecare drum catre succes este unic. Chiar daca se astazi se vand tot felul de retete prin care ni se promite un drum lin catre varf, niciun parcurs nu seamana cu altul. Pentru unii dintre cei mai cunoscuti lideri, parcursul catre succes a fost. continuă pe Wall-Street Ro

ADPM Special! Ei sunt cei mai influenti copii de celebritati!

De la North West, Blue Ivy sau Printul George si pana la Wyatt Kutcher, Esmeralda Gosling ori bebelusul inca nenascut al lui Blake Lively si Ryan Reynolds, iata care sunt cei mai influenti copii de celebritati!.

Cei mai performanti oameni de afaceri romani, premiati de CCIR

Cei mai performanti oameni de afaceri romani au fost premiati in cadrul Galei Topului National al Firmelor, organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei. CCIR a premiat elita mediul de afaceri.

FOTO Au fost desemnati cei mai frumosi boboci de la Liceul Nicolae Iorga Negresti

Elevii de la liceul din Negresti au marcat intrarea in viata de liceu cu un spectacol organizat la Casa de Cultura a orasului, in cadrul caruia au fost premiati cei mai frumosi dintre boboci,.

Alegeri prezidentiale 2014. Statiunile din Valcea, in topul localitatilor cu cei mai multi alegatori pe liste suplimentare

Peste 21 700 de persoane au votat pe lista suplimentare si in judetul Valcea. in topul localitatilor cu cei cei mai multi alegatori care au votat in alta sectie decat cea in care au domiciliul se numara municipiul Ramnicu Valcea, statiunile Baile Olanesti, Calimanesti si Baile Govora.

Localitatile cu cei mai multi alegatori pe liste suplimentare. Comuna Runcu, in topul votantilor plimbareti

391 de alegatori au votat, in primul tur, in judetul Gorj pe liste suplimentare din totalul de 164. 315 persoane care s-au prezentat la vot. Cei mai multi votanti de acest fel s-au inregistrat in orase.

Ideea de milioane a chinezilor: cu 300 de dolari si telefonul OnePlus One au ajuns unii dintre cei mai cunoscuti din lume

Daca ai auzit de OnePlus One, atunci cunosti poate cel mai mare succes al unei companii din China. Cu un buget de 300 de dolari pentru reclame a ajuns unul dintre cele mai discutate produse.

30 dintre cei mai bogati romani nu si-au putut justifica averile

30 de bogati ai Romaniei nu-si pot justifica averile, anunta ministrul Finantelor, Ioana Petrescu. Dupa doi ani de cercetari si peste 400 de persoane verificate, Fiscul a facut lista neagra. ANAF s-a uitat.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )