Libnet.ro
UNICEF

23:15

Facebook la 10 ani: cum a aparut cea mai mare retea sociala si cum a devenit Mark Zuckerberg un miliardar al planetei

Adevărul Adevărul,
Facebook la 10 ani: cum a aparut cea mai mare retea sociala si cum a devenit Mark Zuckerberg un miliardar al planetei

Internet, sub forma world wide web, in ciuda celor peste 20 de ani ai sai, a avut doar trei mari momente care l-au definit. Primul a fost crearea lumii www, apoi aparitia motoarelor de cautare si ultimul este aparitia retelelor sociale. Acest ultim capitol este dominat, fara indoiala, de Facebook. Iar acum Facebook implineste 10 ani. continuă pe Adevărul

Facebook la 10 ani: cum a aparut cea mai mare retea sociala

Internet, sub forma world wide web, in ciuda celor peste 20 de ani ai sai a avut doar trei mari momente care l-au definit. Primul a fost crearea lumii www, apoi aparitia motoarelor de cautare si ultimul este aparitia retelelor sociale. Acest ultim capitol este dominat, fara indoiala, de Facebook. Iar acum Facebook implineste 10 ani.

Obligatiunile Ucrainei, in cea mai mare crestere din ultima luna

Obligatiunile Ucrainei au inregistrat, ieri, cea mai mare crestere din ultima luna, dupa ce premierul Mikola Azarov si-a prezentat demisia ca sa puna capat protestelor de strada din tara, din ultimele doua luni, care s-au soldat cu victime saptamana trecuta.

Cea mai mare descoperire din domeniul energiei neconventionale poate schimba lumea

Putem fi contemporani unui eveniment care poate schimba din temelii societatea umana, un moment la fel de revolutionar ca si cel al descoperirii motorului cu aburi, in 1712.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a repartizat celor 6 primarii de sector din Capitala cotele defalcate din impozitul pe venit. Primaria lui Marian Vanghelie a primit cea mai mare suma

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a repartizat joi celor 6 primarii de sector din Capitala cotele defalcate din impozitul pe venit. Sectorul 5 a primit cei mai multi bani, respectiv 20 de milioane lei, iar sectorul 2 cei mai putini bani, 6 milioane lei.

Minus 22 de grade Celsius la Vaslui, cea mai scazuta temperatura inregistrata in acest an

Orasul vasluian Negresti a fost polul frigului din Romania in cursul noptii de joi spre vineri, in conditiile in care mercurul termometrelor a coborat pana la minus 22 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai.

Viata la minus 50 de grade. Povestea romancei care a trait, de buna voie, 10 ani in cel mai rece oras de pe planeta

N-o sperie codul rosu de frig si ninsori. Si de ce ar speria-o? A trait 10 ani la Polul Frigului si-mi zice ca a fost un timp cand putea sa-ti spuna, cu precizie, daca afara sunt 20 sau 25 de grade - cu minus!!! - doar dupa cat de tare simtea.

VIDEO Rockul timisorean la inaltime in 2013. Rezident EX este cea mai buna trupa din Romania. Negura Bunget cea mai buna trupa black metal din lume

Bantenii de la Rezident EX au castigat Maximum Rock Awards 2013. Trupa din Timisoara a fost votata cea mai buna trupa rock din Romania, la distanta mare de Mercedes Band.

VIDEO Rockul timisorean, la inaltime in 2013. Rezident EX este cea mai buna trupa din Romania. Negura Bunget, cea mai buna trupa black metal din lume

Bantenii de la Rezident EX au castigat Maximum Rock Awards 2013. Trupa din Timisoara a fost votata cea mai buna trupa rock din Romania, la distanta mare de Mercedes Band.

O asociatie din Galati cu datorii vechi de 10 ani va primi de astazi caldura

Masura este aplicata ca urmare a faptului ca Asociatia de proprietari 843 a achitat suma de 10. 700 lei in conditiile in care factura lunii decembrie 2013 a fost de 6. 000 de lei. Suma achitata reprezinta 8,5% din restanta Asociatiei 843 fata de Apaterm, cea mai veche factura neachitata fiind, pina ieri, din ianuarie 2004.

Consumul de gaze, la cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna, din cauza temperaturilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )