Libnet.ro
UNICEF

14:30

Facebook are mai multe informatii decat crezi: stie si cum razi online

Playtech Playtech,
Facebook are mai multe informatii decat crezi: stie si cum razi online

Intr-o perioada in care nu credeam ca Facebook ne mai poate uimi cu ceva, a publicat o statistica legata de modul in care radem online. Facebook va foloseste foarte multe dintre informatiile pe care le postati pe reteaua sociala pentru a va servi reclame targetate, personalizate pentru pozitia voastra geografica, pasiunile voastre, filmele care va [] Facebook are mai multe informatii decat crezi: stie si cum razi online Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Elena Basescu vrea sa revina in politica, cu si mai multe succesuri

Mezina fostului presedinte vrea sa revina in politica. Eventual cu si mai multe succesuri decat pana acum. A luat o pauza, dar se intoarce. Nu as spune neaparat ca am renuntat la cariera politica. Mai.

Cele mai noi informatii despre cautarea pilotului de planor

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a declarat ca autoritatile verifica mai multe piste posibile pentru gasirea planorului disparut in munti. Arafat a explicat ca a primit doua fotografii cu.

SUA: Mai multe focuri de arma trase in timpul unui protest in Ferguson. Cel putin o persoana a fost ranita

SCel putin un manifestant a fost ranit duminica seara dupa ce mai multe focuri de arma au fost trase in timpul ciocnirilor dintre manifestanti si fortele de ordine in localitatea americana Ferguson. Mai multe persoane au iesit duminica in strada in orasul din statul central Missouri in cadrul unei manifestari in memoria lui Michael Brown, tanarul de culoare impuscat de un politist alt in urma cu un an, relateaza AFP.

Fiscul verifica cele mai multe averi in Ilfov si Bucuresti,urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat, a comunicat institutia.

Lista neagra: cele mai multe averi, verificate de Fisc in Ilfov si Bucuresti

ANAF realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima.

Controlul averilor nejustificate de veniturile declarate de Fisc: cele mai multe verificari sunt in Ilfov si Bucuresti, urmate de Suceava, Buzau si Tulcea

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) realizeaza cele mai multe verificari ale averilor detinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal in Ilfov 34), Bucuresti 31), urmate de judetele Suceava 14), Buzau 10) si Tulcea 10), din cele 313 persoane stabilite pentru prima faza a programului derulat.

Planorul disparut este cautat si azi. Forte impresionante desfasurate in mai multe judete

Planorul disparut joi in Brasov este cautat in continuare. Azi au fost reluate operatiunile la care participa peste 850 de soldati si vonuntari din mai multe judete, anunta Mediafax.

Planorul disparut este cautat si azi. Desfasurari impresionante de forte in mai multe judete

Planorul disparut joi in Brasov este cautat in continuare. Azi au fost reluate operatiunile la care participa peste 850 de soldati si vonuntari din mai multe judete, anunta Mediafax.

16% dintre galateni nu-si pot plati ratele bancare. Galatiul are cu 50% mai multe credite restante decat media pe tara

Informatiile sunt furnizate de Banca Nationala a Romaniei BNR), care atrage atentia ca unul din zece romani este in stare de insolventa in relatia cu bancile, carora nu le mai poate returna banii imprumutati. Restantele la rate ale romanilor depasesc cinci miliarde de euro!.

Studiu: Cuplurile care au tendinta sa isi afiseze relatia pe Facebook dureaza mai mult

Un studiu realizat de cercetatori de la Uviversitatea Wisconsin-Madison Statele Unite) arata faptul ca, cuplurile care au tendinta sa isi afiseze relatia pe Facebook, aceasta ar dura mai mult, scrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )