Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook Dating se lanseaza in Europa

Adevărul Adevărul,
Facebook Dating se lanseaza in Europa

La mai bine de un an dupa ce a fost lansat in Statele Unite, platforma Facebook Dating ajunge si pe batranul continent. continuă pe Adevărul

Facebook Dating se lanseaza si in Romania

Facebook lanseaza, astazi, la nivel european, Facebook Dating un serviciu prin care vrea sa ii ajute pe utilizatori sa-si gaseasca perechea, anunta reteaua de socializare, care intra astfel in competitie cu aplicatii precum Tinder.

Facebook Dating s-a lansat in Europa. Aplicatia este disponibila si in Romania

La mai bine de un an dupa ce a fost lansat in Statele Unite ale Americii SUA), Facebook Dating s-a lansat joi, 22 octombrie, in Europa, serviciul fiind disponibil si in Romania. Facebook Dating , integrat in.

Functia de care aveai nevoie ca sa nu ramai singur in pandemie: ce e Facebook Dating

Facebook vine, in sfarsit, si-n Romania cu functia care te face sa uiti de Tinder si te ajuta sa nu mai fii singur in pandemie. Facebook Dating s-a lansat si-n Europa. Facebook a promis.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Cred ca grija este cuvantul care defineste cel mai bine prezentul

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a declarat, marti, pe pagina sa de Facebook, ca grija este cuvantul care defineste cel mai bine prezentul, iar de la fiecare dintre noi la impreuna este doar un.

The Economist: Economia Romaniei va trece mai bine decat alte state europene prin criza provocata de pandemie. Revenirea va fi insa mai lenta

Romania va inregistra o scadere economica mai mica decat alte state europene pe fondul pandemiei de coronavirus insa revenirea va fi mai lenta, estimeaza Matthew Sherwood, senior Europe economist, in cadrul di.

Cumparator sau chirias? Cand e mai bine una, cand e mai avantajoasa cealalta?

Multi romani isi doresc o locuinta. Suntem o natie de proprietari, dovada e si faptul ca doar 4% dintre noi stau cu chirie, potrivit cifrelor oficiale. insa decizia de a cumpara sau a inchiria, daca e luata rational, trebuie sa tina seama de mai multe criterii. Trebuie spus ca aceasta decizie e una individuala, in functie de preferintele fiecaruia si de capitalul de care dispune, evident). Momentan, cresterile de salarii din ultimii ani mult peste ratele de crestere ale proprietatilor imobiliare), programele guvernamentale de stimul Noua Casa) precum si dobanzile la minime istorice care ar putea ramane asa inca o buna bucata de vreme) par sa fie tentante pentru potentialii cumparatori. Acestia trebuie insa sa fie atenti la cateva lucruri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )