Libnet.ro
UNICEF

19:45

Facebook implineste zece ani - Cum a ajus atat de departe si ce ar putea urma

Hotnews Hotnews,
 Facebook implineste zece ani - Cum a ajus atat de departe si ce ar putea urma

Pe 4 februarie se implinesc 10 ani de la nasterea Facebook, iar reteaua a depasit cu mult asteptarile fondatorilor. Acum are afaceri de peste 7,5 miliarde dolari si numarul celor care o folosesc a trecut de 1,2 miliarde. Drumul a fost lung, iar provocarile de acum sunt legate de mentinerea numarului de utilizatoril si de atragerea tinerilor. Care sunt principalele momente din istoria Facebook si cum vede Mark Zuckerberg urmatorii zece ani puteti citi in articol. continuă pe Hotnews

Facebook, la zece ani. Atrage varstnicii, alunga tinerii.

Facebook, considerata in momentul de fata cea mai importanta retea de socializare din lume, implineste astazi zece ani de la lansare, o varsta a maturitatii, si totusi un moment dificil pentru acest site care se lupta sa-si pastreze utilizatorii tineri. Peste un miliard de conturi Potrivit AFP, citat de Mediafax, Facebook urmareste sa se transforme intr-o masinarie de atragere a publicitatii, dar care se confrunta totodata cu imbatranirea utilizatorilor sai. A fost o calatorie incredibila, .

Zece ani de Facebook 150; o decada plina de date, fapte si fotografii

Facebook are in prezent 1,2 miliarde de utilizatori activi pe luna, majoritatea logandu-se la retea de pe un dispozitiv mobil. Pana a ajuns aici, reteaua sociala americana a trebuit sa treaca mai multe obstacole. Vezi mai jos cateva dintre principalele.

Cum arata Romania, astazi, dupa ZECE ANI DE SCLAVIE. Unde a ajuns tara lui Sa traiti bine!

Incepem astazi sa vorbim despre sfarsitul unei condamnari la care au fost supusi milioane de romani. Timp de 10 ani, romanii au suportat cu stoicism regimul Basescu, au fost umiliti, saraciti, lasati la mana.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )