Libnet.ro
UNICEF

18:00

Facebook a inregistrat cea mai mare crestere zilnica a actiunilor

B1 B1,
Facebook a inregistrat cea mai mare crestere zilnica a actiunilor

In sedinta de miercuri actiunile au deschis cu 19. 13 dolari, iar la incheierea sedintei au ajuns la 23. 23 dolari, dupa ce au avut un maxim de 24. 25 dolari. A fost cea mai mare crestere zilnica a valorii. continuă pe B1

Facebook a inregistrat cea mai mare crestere zilnica a actiunilor

In sedinta de miercuri actiunile au deschis cu 19. 13 dolari, iar la incheierea sedintei au ajuns la 23. 23 dolari, dupa ce au avut un maxim de 24. 25 dolari. A fost cea mai mare crestere zilnica a valorii.

Bloomberg: China ar putea inregistra in 2013 cea mai slaba crestere economica din 1990 incoace

China ar putea atinge, in 2013, cea mai redusa crestere economica din 1990 incoace, estimeaza Dave Anderson, directorul financiar al companiei americane Honeywell International Inc. , care are afaceri in China, potrivit Bloomberg. Nu ar reprezenta o surpriza pentru noi cazul in care cresterea economica a Chinei nu ar trece de 7% in 2013, a declarat oficialul companiei americane. Ne asteptam la o crestere economica limitata, a adaugat acesta.

China ar putea inregistra cea mai slaba crestere economica din ultimii 23 de ani

China ar putea avea, anul viitor, cea mai slaba crestere economica din 1990 incoace, estimeaza spcialistii companie americane Honeywell, potrivit Bloomberg. Nu ne-ar surprinde ca anul urmator China sa.

Cea mai mare achizitie a unei companii din Rusia: Rosneft preia participatia BP la TNK-BP pentru circa 26 miliarde dolari

Grupul rus de stat Rosneft a incheiat, luni, cea mai mare achizitiei a unei companii din Rusia, prin preluarea a 50%din actiunile producatorului britanic de petrol BP la TNK-BP, pentru aproximativ 26 de.

Facebook a avut cea mai buna zi de la intrarea pe bursa. Actiunile au urcat cu 20% ca urmare a rezultatelor financiare

Actiunile Facebook au avut miercuri cel mai bun parcurs pe bursa, cotatiile urcand cu 20% ca urmare a rezultatelor financiare care indicau o crestere semnficativa a veniturilor obtinute in segmentul mobile. Actiunile au trecut de 23 dolari, insa sunt inca departe de valoarea de listare: 38 de dolari. Totusi, desi cea mai mare retea sociala a inregistrat pierderi de 59 milioane dolari in Q3, veniturile au urcat cu 32%, la peste 1,2 miliarde dolari.

Nu se asteptau la asta cand au iesit afara din casa. Unde s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat, marti, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au indicat minus 5,2 grade Celsius, transmite corespondentul Mediafax. Meteorologul Tanko.

Vezi unde s-a inregistrat cea mai SCAZUTA temperatura din aceasta toamna.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat, marti, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au indicat minus 5,2 grade Celsius, transmite corespondentul Mediafax. Meteorologul Tanko Karoly de la Statia Meteorologica din Miercurea Ciuc a declarat corespondentului Mediafax ca marti cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc, unde s-au inregistrat, la rasaritul soarelui, minus 5,2 grade Celsius. Si in alte localitati ale judetului Harghita temperaturile au scazut sub limita .

Trilulilu lanseaza Zonga, cea mai mare colectie de muzica online din Romania, printr-un parteneriat special cu Vodafone

Trilulilu, in parteneriat cu Vodafone Romania, lanseaza Zonga, primul produs romanesc care ofera acces la cel mai extins continut muzical, de pe computer si telefonul mobil. Incepand de astazi, Zonga este disponibil.

Vodafone a devenit actionar minoritar la Trilulilu Music, lansand Zonga, cea mai mare colectie de muzica online din piata

Trilulilu si Vodafone Romania au lansat miercuri Zonga, un player muzical, ce poate fi instalat pe computer si pe telefon, si care permite ascultarea securizata a melodiilor chiar si fara o conexiune la internet. Serviciul permite acces la peste 16 milioane de melodii oficiale ale artistilor romani si internationali, prin parteneriatele incheiate cu cele mai importante case de discuri. Vodafone a anuntat cu aceasta ocazie ca a devenit actionar minoritar al Trilulilu Music, compania care a creat acest serviciu.

Un gigant estimeaza declinul Chinei

Compania americana Honeywell International, cu afaceri in China, estimeaza pentru anul urmator ca avansul economic in cea mai populata tara din lume ar putea incetini la cel mai redus nivel incepand din 1990, transmite Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )