Libnet.ro
UNICEF

04:40

Facebook a introdus o functie prin care te recunoaste in pozele prietenilor si te atentioneaza ca apari in ele

Adevărul Adevărul,
Facebook a introdus o functie prin care te recunoaste in pozele prietenilor si te atentioneaza ca apari in ele

Facebook a introdus fuctia de tag, de etichetare in pozele prietenilor tai nca din 2010, insa acum vrea sa faca cel mai mare salt inainte din ultimii sapte ani. Inteligenta artificiala te va recunoaste direct atunci cand prietenii tai vor posta o poza cu tine, urmand sa primesti o notificare atunci cand trasaturile tale sunt detectate. continuă pe Adevărul

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, despre decizia instantei de a anula hotararea prin care s-a aprobat o parcare de 750 locuri pe un spatiu verde aferent Parcului Tineretului: Construirea acestei parcari va avea loc negresit!

Construirea acestei parcari va avea loc negresit, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis anularea hotararii prin care Consiliul Local sector 4 a aprobat indicatorii tenico-economici pentru parcarea pe care edilul vrea sa o construiasca pe un spatiu verde aferent parcului Tineretului. Reamintim ca Primaria Capitalei a dat Primariei Sector 4 acest spatiu verde pentru a amenaja un parc. Procesul a fost intentat de Asociatiile Salvati Bucurestiul si Ecocivica, care militeaza pentru salvarea spatiului verde.

PNL a contestat la CCR modificarea legii ANI, prin care inceteaza interdictiile aplicate parlamentarilor pana in 2013

PNL a sesizat, miercuri, Curtea Constitutionala in legatura cu modificarea legii Agentiei Nationale de Integritate, adoptata luni de Senat, prin care inceteaza interdictiile aplicate parlamentarilor pe baza rapoartelor de evaluare intocmite de Agentia Nationala de Integritate si care au constatat nerespectarea prevederilor legale privind conflictul de interese in perioada 2007 - 2013. Sesizarea depusa miercuri de PNL vizeaza Legea pentru modificarea Legii nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea si completarea Legii nr. 144/2007 privind infiintarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate, precum si pentru modificarea si completarea altor acte normative, adoptata de Senat, in sedinta din data de 18 decembrie 2017.

Modificarea Legii ANI, prin care inceteaza interdictiile aplicate parlamentarilor, adoptata de Senat

ACTUALIZARE 21:38 Plenul Senatului a adoptat astazi propunerea legislativa pentru modificarea Legii Agentiei Nationale de Integritate ANI), prin care inceteaza unele interdictii pentru parlamentari.

Scandal urias intre Parlament si primari. Amendamentul prin care autoritatile locale ar fi primit 100% din impozitul pe venit a fost respins

Amendamentul prin care autoritatile locale ar fi primit 100% din impozitul pe venit a fost respinsde Parlament. Ministerul Finantelor se declarase impotriva si spunea ca astfel, deficitul va.

Moldova a votat o rezolutie in cadrul ONU prin care recunoaste ca Rusia incalca drepturile omului in Crimeea

La cea de-a 73-a sesiune plenara a Adunarii Generale a ONU a fost aprobata marti, 19 decembrie, o rezolutie privind situatia drepturilor omului in Crimeea si Sevastopol. Proiectul ce prevede ca Federatia Rusa incalca drepturile omului in Crimeea si Sevastopol a fost sprijinit de 70 de tari, printre care si Republica Moldova.

PSD ia in calcul o sesiune extraordinara parlamentara in ianuarie, pentru transpunerea directivei europene privind prezumtia de nevinovatie, prin care se aduc modificari la Codul penal si de procedura penala - surse

Majoritatea PSD ALDE ar putea convoca o sesiune extraordinara in parlament in luna ianuarie, motivata de faptul ca trebuie sa se transpuna in legislatie directiva europeana privind prezumtia de nevinovatie, care are termen luna aprilie 2018, au precizat surse parlamentare din PSD. La proiectul de transpunere au fost depuse cele mai controversate amendamente, care au dus la proteste in randul magistratilor si puncte de vedere foarte dure din partea institutiilor.

Camera deputatilor a adoptat legea prin care parlamentarii, primarii, prefectii pot fi comerciant persoana fizica

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi, cu 180 voturi pentru, 86 impotriva si cinci abtineri, o propunere legislativa care permite parlamentarilor, membrilor Guvernului, prefectilor, primarilor si viceprimarilor sa exercite calitatea de comerciant persoana fizica.

Modificarea Legii ANI a lui Florin Iordache, prin care inceteaza interdictiile aplicate parlamentarilor pana in 2013, a trecut modificata de Comisia Juridica de la Senat. Urmeaza votul in plen

Comisia juridica a Senatului a votat un raport de admitere, luni, pentru controversata propunere legislativa initiata de deputatul PSD Florin Iordache de modificare a Legii ANI, conform careia interdictiile aplicate deputatilor si senatorilor pe baza rapoartelor de evaluare intocmite de Agentia Nationala de Integritate si care au constatat nerespectarea prevederilor legale privind conflictul de interese in perioada 2007 - 2013 inceteaza de drept, pe care insa a modificat-o printr-un amendament al unui senator PSD.

UPDATE Modificarea Legii ANI a lui Florin Iordache, prin care inceteaza interdictiile aplicate parlamentarilor pana in 2013, adoptat de Senat. Merge la promulgare/ Florina Presada: A venit Mos Gerila la PSD

Comisia juridica a Senatului a votat un raport de admitere, luni, pentru controversata propunere legislativa initiata de deputatul PSD Florin Iordache de modificare a Legii ANI, conform careia interdictiile aplicate deputatilor si senatorilor pe baza rapoartelor de evaluare intocmite de Agentia Nationala de Integritate si care au constatat nerespectarea prevederilor legale privind conflictul de interese in perioada 2007 - 2013 inceteaza de drept, pe care insa a modificat-o printr-un amendament al unui senator PSD ca sa fie clar ca se aplica doar parlamentarilor. 45 Proiectul a fost votat de plenul Senatului - au fost 77 voturi pentru si 39 impotriva. Dupa ce legea a fost adoptata, senatoara USR Florina Presada a luat cuvantul pentur a sublinia faptul ca Mos Gerila a venit la PSD. Claudiu Manda, care conducea sedinta, i-a taiat microfonul cand aceasta le cerea senatorilor direct vizati de aceasta modificare sa vina sa isi ia cadourile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )