Libnet.ro
UNICEF

12:45

Facebook isi va pierde 80% din utilizatori pana in 2017, conform unui studiu.

România Liberă România Liberă,
Facebook isi va pierde 80% din utilizatori pana in 2017, conform unui studiu.

Previziuni sumbre pentru una dintre cele mai mari retele de socializare. Facebook va intra intr-un declin dur care va duce la pierderea a 80% dintre utilizatori intre 2015 si 2017, arata un studiu al Princeton University, conform B1. ro. Institutia compara involutia cu o boala infectioasa care se raspandeste rapid si dispare apoi brusc. Cu toate acestea, jurnalistii scriu ca studiul trebuie privit cu scepticism, dat fiind faptul ca scaderea estimata este prea severa, iar autorii folosesc . continuă pe România Liberă

Studiu: Facebook isi va pierde 80% din utilizatori pana in 2017

Facebook va intra intr-un declin dur care va duce la pierderea a 80% dintre utilizatori intre 2015 si 2017, arata un studiu al Princeton University. Institutia compara involutia cu o boala infectioasa care se.

Facebook va pierde 80% dintre utilizatori pana in 2017 - studiu

Facebook va intra intr-un declin dur care va duce la piederea a 80% dintre utilizatori intre 2015 si 2017, arata un studiu al Princeton University care compara involutia cu o boala infectioasa care se raspandeste rapid si dispare apoi brusc, relateaza The Guardian. Studiul trebuie insa privit cu scepticism, mai ales ca scaderea estimata este prea severa, iar autorii folosesc formule matematice care s-ar putea nu se potriveasca bine in domeniul retelelor sociale.

Dacia va moderniza toate cele 80 de showroom-uri din tara pana in 2015

Dacia a anuntat ca va moderniza intreaga retea comerciala din Romania pana in 2015 pentru a pune mai bine in valoare gama de modele, marea parte a costurilor fiind suportate de companie, a spus Thomas Dubruel, directorul comercial al Dacia-Renault in Romania. Primele showroom-uri care vor aborda noua imagine vor fi inaugurate in februarie 2014 si schimbarile vor viza partea de semnalistica si forma de prezentare a masinilor, urmand sa fie adaugate si servicii noi.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )