Libnet.ro
UNICEF

21:15

Facebook ia masuri pentru detectarea stirilor false in Europa: in ce stat se va intampla acest lucru

B1 B1,
Facebook ia masuri pentru detectarea stirilor false in Europa: in ce stat se va intampla acest lucru

Facebook ia masuri pentru verificarea stirilor false, in Germania, tara unde vor avea loc alegeri anul acesta, informeaza Financial Times. Este pentru prima data cand reprezentantii gigantului online. continuă pe B1

Facebook a lansat un proiect pentru combaterea stirilor false

Facebook continua sa ia masuri impotriva stirilor false, lansand un nou proiect jurnalistic prin care spera sa ofere informatii mai bune utilizatorilor. Noua initiativa a site-ului de socializare este Facebook Journalism Project, un proiect menit sa intareasca legaturile cu lumea stirilor. Programul va incuraja lumea sa analizeze critic materialele citite si sa lupte impotriva stirilor [].

Facebook lanseaza un set de masuri pentru intarirea relatiei cu presa

Facebook a anuntat, miercuri, un asa-numit Proiect Facebook pentru Jurnalism, ce consta intr-un pachet de masuri menite sa intareasca relatiile dintre reteaua sociala si presa, pachet ce vizeaza colaborarea pentru dezvoltarea de produse, noi modalitati prin care editorii de presa pot sa atraga venituri, dar si training pentru redactii si consumatorii de stiri, potrivit The Guardian. Sursa noteaza ca anuntul vine dupa intensificarea dezbaterilor privind rolul Facebook in distributia informatiei.

Marea Britanie ia masuri pentru combaterea radicalizarii detinutilor. 12 dintre cei mai periculosi jihadisti din acest stat ar putea fi mutati in unitati speciale. Proiectul ii va costa pe britanici un milion de lire pe an

Marea Britanie va investi un milion de lire pe an, pentru ca 12 dintre cei mai periculosi jihadisti din acest stat sa fie plasati in unitati de detentie speciale, in trei inchisori.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2766 seconds )