Libnet.ro
UNICEF

22:00

Facebook primeste avertismente de la cea mai mare democratie din lume: Nu toleram furtul

B1 B1,
Facebook primeste avertismente de la cea mai mare democratie din lume: Nu toleram furtul

Facebook a primit avertismente miercuri din partea ministrului tehnologiei informatiei din India cu privire la orice incercare de folosire abuziva a datelor sau de manipulare a alegerilor in aceasta. continuă pe B1

Grupul ArcelorMittal face demersuri sa preia cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE, scrie News. ro.

Grupul ArcelorMittal face demersuri pentru a prelua cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE.

Cel mai mare SSD din lume a atins pragul de 100TB

In urma cu ceva timp, din perspectiva capacitatii, cel mai mare SSD nu avea nici o sansa sa se apropie de cel mai mare hard disk. intre timp, rolurile s-au inversat. SSD-urile continua sa fie un mediu de stocare premium capabil de viteze foarte mari. in mod surprinzator insa, desi asociezi cele mai rapide modele [].

STUDIU Romania are, alaturi de Bulgaria si Australia, cea mai mare pondere a femeilor care lucreaza in tech, dar sunt platite cu 20% mai putin decat barbatii

Romania este una din primele tari cu o pondere mare a femeilor care lucreaza in domeniul tech, reprezentand peste un sfert din totalul angajatilor din acest sector, insa ele sufera la capitolul salariu, primind cu aproape 20% mai putini bani decat colegii lor barbati.

California, zeci de mii de persoane evacuate. Se asteapta cea mai mare furtuna

Autoritatile din comitatul Santa Barbara au ordonat evacuarea a peste 30. 000 de persoane ale caror l.

Caini maidanezi fotografiati printre pacienti in curtea celui mai mare spital din Moldova. Manager: Ca sa pun sa otravesc, nu pot sa fac asa ceva

Mai multi caini maidanezi au fost fotografiati in cursul zile de miercuri, 21 martie, in curtea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi, cea mai mare unitate sanitara din Moldova. Managerul institutiei admite prezenta patrupedelor si spune ca, in trecut, a formulat mai multe solicitari catre hingheri, insa problema nu s-a rezolvat.

Cea mai mare slabiciune a Simonei Halep a fost dezvaluita. Ce face sportiva dupa fiecare meci

Simona Halep, locul 1 mondial in clasamentul WTA, se afla la turneu de la Miami. Romanca nu se fereste sa isi ascunda slabiciunea ei. Dupa fiecare meci, fie ca il pierde, fie ca il castiga, jucatoarea.

ArcelorMittal ar putea vindecombinatul siderurgic din Galati. Grupul face demersuri sa preia cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE. in acest sens a fost intocmita o lista care a fost trimisa Comisiei Europene, existand zvonuri ca pe aceasta s-ar regasi si Combinatul de la Galati.

Urmatoarea cea mai profitabila si mai mare afacere internationala. Cel mai bogat om din lume, fondatorul Oracle, dar si creatorii Google pariaza pe asta

Urmatorul cel mai mare business din lume este unul desprins parca din filmele SF. Cei mai bogati oameni din lume investesc in tehnologie si medicina menita sa opreasca procesul de imbatranire. Jeff Bezos,.

Minuta unei decizii de condamnare la inchisoare pe viata. Cum a decis judecatorul de la Tribunalul Alba cea mai grea pedeapsa din legislatia romana

Instanta de la Tribunalul Alba care l-a condamnat la inchisoare pe viata pe autorul omorului si a tentativei de omor, infractiuni savarsite in iulie 2017 intr-o locuinta din Alba Iulia, a ajuns la aceasta decizie prin contopirea a trei pedepse distincte.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )