Libnet.ro
UNICEF

21:15

Facebook ar putea fi amendat cu 1,63 miliarde $ de catre legislatorii europeni

Hotnews Hotnews,
 Facebook ar putea fi amendat cu 1,63 miliarde $ de catre legislatorii europeni

Legislatorii europeni iau in considerare amendarea Facebook cu 1,63 miliarde $ in urma ultimei brese de securitate a platformei, care a expus datele a peste 50 de milioane de utilizatori. Scurgerea de date a afectat utilizatorii care au folosit optiunea ,,Vezi ca, o unealta de confidentialitate care le permite utilizatorilor sa isi vada pagina personala asa cum o vad vizitatorii, scrieFortune. continuă pe Hotnews

Facebook ar putea fi amendata in UE cu pana la 1,63 de miliarde de dolari pentru bresa de securitate anuntata vineri

O autoritate de reglementare din Uniunea Europeana ar putea amenda Facebook cu pana la 1,63 de miliarde de dolari pentru bresa de securitate a conturilor utilizatorilor anuntata vineri, in care hackerii au compromis conturile a peste 50 de milioane de utilizatori, daca va constata ca nu au fost respectate noile reglementari, mai stricte, referitoare la confidentialitatea datelor, transmite MarketWatch.

Facebook, amendata drastic: 1,63 de miliarde de dolari pentru compromiterea conturilor utilizatorilor

Comisia pentru Protectia Datelor din Irlanda, principala autoritate de reglementare care supravegheaza Facebook in Europa, a anuntat ca investigheaza un atac cibernetic asupra retelei de socializare, in care au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )