Libnet.ro
UNICEF

06:00

Facebook testeaza un buton prin care utilizatorii vor putea cumpara produse promovate de anunturile publicitare pe site

B1 B1,
Facebook testeaza un buton prin care utilizatorii vor putea cumpara produse promovate de anunturile publicitare pe site

Compania Facebook a inceput testarea inSUA a unui buton care, integrat pe site, le va permite utilizatorilor sa cumpere produse promovate de anunturile publicitare, scrie Mashable. intr-un mesaj publicat pe. continuă pe B1

Facebook a lansat o aplicatie prin care celebritatile pot comunica mai usor cu fanii lor

Facebook a lansat, joi, o noua aplicatie pentru sistemul de operare iOS care ajuta celebritatile sa se conecteze cu fanii lor mult mai simplu. Aplicatia Mentions este disponibila doar pentru celebritatile .

Magistratii moldoveni vor putea fi cercetati penal pentru imbogatire ilicita

Judecatorii vor putea fi cercetati penal fara acordul Consiliul Superior al Magistraturii nu doar in cazul infractiunilor de corupere sau trafic de influenta, dar si pentru spalare de bani si imbogatire ilicita. Un proiect de lege in acest sens a fost aprobat de catre Guvern, transmite IPN.

Apple si IBM au anuntat un parteneriat istoric prin care vor dezvolta aplicatii de business

Apple si IBM au anuntat un parteneriat prin care vor concepe impreuna aplicatii pentru companii, IBM urmand sa vanda iPad-uri si iPhone-uri cu aplicatii copncepute cu tehnologia IBM. Parteneriatul este considerat istoric fiindca cele doua grupuri au fost rivale de moarte. Apple va intra mai puternic in segmentul de business, iar IBM are sanse sa castige noi clienti de business avand binecuvantarea Apple.

Basescu cere reexaminarea legii prin care primarii pot fi reprezentanti in AGA

Presedintele Traian Basescu solicita Parlamentului reexaminarea legii prin care primarii si presedintii de consilii judetene sunt reprezentantii oraselor si judetelor in adunarile generale ale asociatiilor de dezvoltare intercomunitara, motivand ca acest act normativ ar avea un impact negativ si ar diminua activitatea ANI, venind in contradictie cu recomandarile din MCV.

Utile: Cinci moduri prin care va protejati de arsurile solare si de cancerul de piele; Vezi care sunt primele simptome ale sarcinii; Cum sa mananci cate dulciuri vrei fara sa te ingrasi?

Cinci lucruri mai putin cunoscute despre pepenele verde. Este dulce, aromat si racoritor, are savoare unica si o cromatica imbietoare si tocmai. Alimentele care-ti fura calciul din organism. Pe masura ce inaintam in varsta, se pierde mai mult calciu decat se pune la loc, ceea ce ne expune.

Zece vorbe usturatoare despre divort care-ti vor inmuia sufletul

Exista anumite expresii, anumite declaratii si, pur si simplu, vorbe care vizeaza anumite rascruci din viata care-ti pot schimba starea de spirit cand le citesti. Iata cateva despre divort! 1. Divortul este.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )