Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook, vizat de un atac cibernetic. Aproape 50 de milioane de conturi au fost afectate

Hotnews Hotnews,
 Facebook, vizat de un atac cibernetic. Aproape 50 de milioane de conturi au fost afectate

Un atac asupra Facebook descoperit saptamana aceasta a expus informatii cu privire la aproximativ 50 de milioane de utilizatori ai retelei de socializare, a anuntat compania vineri, relateazaCNN. continuă pe Hotnews

Zeci de milioane de conturi Facebook, vizate de un atac cibernetic

Compania Facebook a descoperit un atac cibernetic care probabil a expus datele a aproximativ 50 de milioane de utilizatori ai retelei de socializare online. Hackerii, care nu au fost identificati, au exploatat.

Bresa de securitate majora la Facebook: 50 de milioane de conturi au fost compromise

Reteaua de socializare Facebook a anuntat ca a identificat o bresa de securitate in sistemele sale care a fost exploatata de atacatori cibernetici care au furat datele de acces a 50 de milioane de conturi. Facebook avertizeaza ca hackerii ar putea folosi datele pentru a prelua controlul asupra conturilor utilizatorilor.

Unda verde de la Guvern pentru nca un proiect IT gigant: Platforma nationala de internet wireless n 4.500 de scoli, investitie de aproape 210 milioane de lei

Guvernul Dancila a aprobat azi nota de fundamentare privind necesitatea si oportunitatea efectuarii cheltuielilor aferente proiectului de investitii Platforma nationala integrata - Wireless Campus. Valoarea totala a investitiei este de 209,9 milioane lei, inclusiv TVA, din care 117,1 milioane lei fonduri nerambursabile, iar 32,8 milioane lei de la bugetul de stat. Proiectul va fi dezvoltat pe o perioada de 3 ani si va conecta la internet wireless 4. 500 de unitati gimnaziale. Un alt obiectiv este cresterea ponderii profesorilor care utilizeaza internetul prin wireless-campus la 15% la finalul perioadei de sustenabilitate a proiectului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )