Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce facem in weekend: Vezi care sunt cele mai interesante evenimente.

România Liberă România Liberă,
Ce facem in weekend: Vezi care sunt cele mai interesante evenimente.

Gradele s-au mai domolit, dar asta nu inseamna ca numarul evenimentelor este mai mic, ba din contra am zice. In acest weekend avem festivaluri de arta si muzica, teatru si film, competitii sau petreceri care marcheaza finalul verii. Daca vreti sa plecati din Bucuresti, incepand de vineri avem concerte de jazz la Bran. Intr-un decor istoric si cultural-artistic de poveste, melomanii sunt invitati la trei zile de jazz european, de muzica contemporana si baroca. La Alba Iulia avem weekend . continuă pe România Liberă

Seful editurii Publica: Crestem cu peste 10% anul acesta. Colectia cu cele mai vanzari este cea de antreprenoriat

Colectiile despre antreprenoriat si despre investitii sunt cele care inregistreaza cele mai mari vanzari, a declarat pentru Wall-Street. ro, Bogdan Ungureanu, director executiv al Publica, cel mai mare publisher local specializat in editarea de carti de.

Sunt cele mai puternice ninsori din ultimii 10 ani. Autoritatile au decretat stare de urgenta

Doua tari din America de Sud, unde acum este iarna, se confrunta cu urmarile unor ninsori deosebit de abundente. in Bolivia, doua persoane si-au pierdut viata intr-un accident provocat de ninsoare.

Scenarii ale unei interventii americane in Siria si cea mai importanta intrebare: Care sunt obiectivele razboiului?

Interventie militara de doua zile, atac aerian al fortelor NATO pe modelul Kosovo sau interventie in conformitate cu decizia Consiliului de Securitate al ONU. Cele trei optiuni sunt analizate de presa de peste Ocean, care scrie pe larg despre posibilitatea unui raspuns militar SUA in Siria. Oricare ar fi insa modalitatea prin care administratia Obama va interveni in Siria, principala intrebare este: care sunt obiectivele razboiului? Vezi in articol tabloul situatiei politice din Siria si detalii despre razboiul civil.

Hashtag-urile interzise ale Instagram si cum poti sa le gasesti pe cele mai bune

Fiecare retea sociala incearca sa se protejeze si sa nu se duca intr-o directie pe care nu o doreste. Astfel, pe Instagram, mai multe hashtag-uri sub care sunt grupate subiectele sunt interzise, unele pe care poate nu vi le-ati imaginat. Astfel, chiar daca le folositi, ele nu vor fi gasite in cautari.

Valcenii au cele mai mici salarii din Oltenia

Angajatii din judetul Valcea sunt cei mai prost platiti din regiunea Sud Vest Oltenia. in luna iunie, un valcean a primit un salariu mediu net de 1 290 lei, cu 300 de lei mai putin fata de un angajat din judetul Gorj.

Manchester, orasul cu cele mai multe limbi straine vorbite

Orasul englez Manchester este cel in care se vorbesc cele mai multe limbi din lume raportat la numarul de populatie, potrivit unui studiu britanic recent, anunta publicatia franceza La Tribune.

Top: cele mai bune orase din lume in care ai putea locui

Melbourne este pentru al treilea an la rand desemnat cel mai bun oras pentru a locui, potrivit unui top intocmit deEconomist Intelligence Unit EIU). Iata clasamentul cu cele mai potrivite 10 orase.

Jamie Oliver critica familiile sarace: in 7 cazuri din 10, cele mai sarace familii din Marea Britanie aleg cea mai scumpa varianta sa se hraneasca

Celebrul bucatar Jamie Oliver critica familiile sarace care, in opinia sa, cheltuiesc banii pe mancare scumpa in loc sa gateasca acasa, relateaza Huffington Post. in sapte cazuri din 10, cele mai.

Seful Nokia, cotat la casele de pariuri cu cele mai mari sanse sa devina CEO-ul Microsoft

Directorul general al Nokia, Stephen Elop, este cotat la casele de pariuri cu cele mai bune sanse sa preia conducerea Microsoft, al carui CEO, Steve Ballmer, si-a anuntat recent demisia in termen de 12 luni, transmite Bloomberg, citat de Mediafax .

Top: cele mai bune orase din lume pentru a locui

Melbourne este pentru al treilea an la rand desemnat cel mai bun oras pentru a locui, potrivit unui top intocmit deEconomist Intelligence Unit EIU). Iata clasamentul cu cele mai potrivite 10 orase.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )