Libnet.ro
UNICEF

07:30

De ce sa faci voluntariat. Portretul robot al voluntarului si motivele pentru care este preferat de angajatori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De ce sa faci voluntariat. Portretul robot al voluntarului si motivele pentru care este preferat de angajatori

Angajatorii pun tot mai mult pret pe voluntariat, in special atunci cand angajeaza proaspat absolventi de facultate. Chiar si specialistii in recrutare arata ca voluntariatul are numeroase avantaje, iar mentionarea unor astfel de activitati in CV il. continuă pe Wall-Street Ro

De ce sa faci voluntariat. Portretul robot al voluntarului si motivele pentru care este preferat de angajatori

Angajatorii pun tot mai mult pret pe voluntariat, in special atunci cand angajeaza proaspat absolventi de facultate. Chiar si specialistii in recrutare arata ca voluntariatul are numeroase avantaje, iar mentionarea unor astfel de activitati in CV il poate aduce pe candidat fata in fata cu un potential angajator. Asta pentru ca, de aproape doi ani, voluntariatul este considerat experienta profesionala.

Tomas Ryde, selectioner Romania: Am avut reactii emotionale la adresa arbitrilor, pentru care imi cer scuze. Felicit Norvegia

Dupa un Campionat Mondial in care nu s-a putut citi nimic pe fata lui, Tomas Ryde s-a agitat pe marginea terenului la meciul cu Norvegia, disputa pierduta dupa prelungiri de tricolore cu 35-33 in semifinalele competitiei). Am avut reactii emotionale la adresa arbitrilor, pentru care imi cer scuze. Felicit Norvegia, a precizat Ryde.

Sinteza zilei: Motivul pentru care Antena 3 a devenit un fenomen

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, cateva imagini care arata motivul pentru care Antena 3 a devenit un fenomen de televiziune.

Suntem responsabili sa devenim societatea pentru care s-au jertfit oamenii la Revolutie

Presedintele Klaus Iohannis a scris astazi pe pagina sa de Facebook un mesaj cu ocazia implinirii a 26 de ani de la Revolutia din 1989, afirmand ca suntem cu totii responsabili ca Romania sa devina societatea pentru care s-au jertfit oamenii in acele zile de decembrie.

Utile: Cum iti detoxifici ficatul peste noapte si te trezesti plina de energie; 5 motive pentru care ai dureri de spate; Leacul miraculos al sezonului rece. Uite cate boli combate acest super-aliment ieftin

La ce ajuta sa faci terapie? O experienta care merita traita - Este, pur si simplu, o experienta care trebuie traita, prin multitudinea sentimentelor si a intrebarilor. Cum se face cultivarea fructului de avocado acasa 1. Indeparteaza si curata samburele fructului. Scoate samburele fructului fara a-l sparge si spala-l foarte bine.

Motivul ireal pentru care dispar automatele de sandvich-uri si ATM-urile de la metrou

Automatele de sendvisuri si cafea, dar si ATM-urile bancare vor disparea din statiile de metrou. in urma controalelor facute de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Metrorex a inceput deja sa ii.

VIDEO Cum pierde Romania 132 mil. lei din incompetenta autoritatilor. Cele 3 mari proiecte pentru care vom scoate bani din buzunar

132 de milioane de lei. Aceasta este suma ametitoare pe care Bucurestiul o pierde pentru ca autoritatile nu vor termina pana la finalul anului 3 proiecte finantate din fonduri europene.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )