Libnet.ro
UNICEF

09:45

FACIAS sesizeaza Parchetul General cu privire la modul in care ministrul Sanatatii a gestionat criza imunoglobulinei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FACIAS sesizeaza Parchetul General cu privire la modul in care ministrul Sanatatii a gestionat criza imunoglobulinei

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) a anuntat miercuri ca sesizeaza Parchetul General cu privire la modul in care ministrul Sanatatii si celelalte persoane responsabile au gestionat criza imunoglobulinei, care a. continuă pe Wall-Street Ro

Plangere penala la Parchetul General pe numele lui Florian Bodog pentru conduita pasiva in criza imunoglobulinei

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) anunta ca a sesizat Parchetul General cu privire la modul in care ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si celelalte persoane responsabile au gestionat criza imunoglobulinei care a dus la decesul unei persoane, relateaza News. ro.

Plangere penala pe numele lui Florian Bodog pentru conduita pasiva in criza imunoglobulinei

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) anunta ca sesizeaza Parchetul General cu privire la modul in care ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si celelalte persoane responsabile au gestionat criza imunoglobulinei care a dus la decesul unei persoane, potrivit News. ro.

Plangere penala impotriva ministrului Sanatatii. Ce ii reproseaza FACIAS lui Florian Bodog

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) sesizeaza Parchetul General in legatura cu criza imunoglobulinei, care a dus la moartea unei.

Cooperarea judiciara romano-americana, discutata la Parchetul General

Augustin Lazar, procurorul general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, s-a intalnit, astazi la sediul institutiei, procurori federali din cadrul Departamentului de Justitie al Statelor Unite, pentru a discuta despre relatia de cooperare judiciara romano-americana, informeaza Parchetul General, prin intermediul unuic omunicat de presa.

Plangere penala pe numele lui Florian Bodog pentru conduita pasiva in criza imunoglobulinei

ACTUALIZARE 14:26 Tudose spune ca nu il remaniaza pe Bodog din cauza crizei de imunoglobina si ca a fost gasita solutia pentru rezolvarea problemei Premierul Mihai Tudose le-a spus, miercuri, jurnalistilor, la Parlament, ca nu il remaniaza pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, din cauza crizei de imunoglobina si ca a fost gasita solutia pentru rezolvarea problemei, potrivit unei surse din presa. ------ Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) anunta ca sesizeaza Parchetul General cu privire la modul in care ministrul Sanatatii, Florian Bodog, si celelalte persoane responsabile au gestionat criza imunoglobulinei care a dus la decesul unei persoane, potrivit News. ro.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )