Libnet.ro
UNICEF

22:15

X Factor 2020. Cine e Jeni Ion, tanara fara auz care s-a filmat cu Laura Cosoi

Playtech Playtech,
X Factor 2020. Cine e Jeni Ion, tanara fara auz care s-a filmat cu Laura Cosoi

Jeni Ion a umplut intreaga sala de la X Factor cu emotie datorita mesajului sau. Cum si in ce cadru s-a filmat aceasta alaturi de Laura Cosoi? Romanii au ramas impresionati de povestea de viata a tinerei. x Factor 2020. Cine este Jeni Ion? Momentul de exceptie reprezentat de Jeni Ion pe scena i-a lasat . continuă pe Playtech

VIDEO Moment inedit la X Factor: o tanara fara auz a cantat prin limbajul semnelor: Vocea mea interioara nu poate fi oprita

Jeni Ion, in varsta de 33 de ani, a oferit un moment emotionant si inedit in prima editie a noului sezon X Factor, de la Antena 1. Tanara a cantat prin limbajul semnelor.

X Factor 2020. Detaliul socant din spatele lui Stefan Banica Jr. pe care toti fanii l-au observat

X Factor Romania 2020, sezonul al noualea, incepe astazi, de la 20:30, pe Antena 1, cu Delia, Ristei, Loredana Groza si Stefan Banica Jr. in calitate de jurati. X Factor 2020. Ce detaliu au observat fanii De altfel, Stefan Banica Jr. a anuntat inceperea emisiunii pe pagina sa de Facebook, intr-un mesaj insotit si de .

X Factor 2020 LIVE de la ora 20.30. Sezonul 9 debuteaza in seara asta: Vocea mea interioara nu poate fi oprita!

Sezonul 9 al emisiunii X Factor incepe in aceasta seara, la Antena 1, de la 20:30, asftfel ca marea premiera ii va trece pe membrii juriului, Delia, Loredana Groza, Stefan Banica si Florin Ristei prin toate emotiile posibile. X Factor 2020 LIVE de la ora 20. 30 De la admiratie, la dezaprobare, dar si de la .

Lista candidatilor PNL la alegerile Locale 2020. Cine sunt politicienii care vor la conducere

Alegerile locale 2020 vor avea loc pe data de 27 septembrie. Daca este sa ne luam dupa ultimul sondaj facut, PNL sta mai bine decat PSD, judecand dupa situatia din Bucuresti. Lista candidatilor PNL la alegerile locale 2020 este deschisa de Nicusor Dan, candidatul USR PLUS si sustinut de PNL la primaria Capitalei, care are .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )