Libnet.ro
UNICEF

05:00

A facut o afacere din dragoste pentru mare. Povestea Nunta pe plaja

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A facut o afacere din dragoste pentru mare. Povestea Nunta pe plaja

Pentru Ioana Selner, o antreprenoare care a cochetat cu jurnalismul, marketingul si PR-ul, iar apoi s-a orientat catre antreprenoriat, organizarea unei nunti pe plaja a venit spontan, in urma unei discutii. Pasionata de mare, a decis ca e momentul sa. continuă pe Wall-Street Ro

Semnele Satului sau cum sa faci o afacere din coaserea motivelor traditionale

Pentru Daniela Tila, o jurista care apoi a lucrat in mediul corporatist, venirea pe lume a copiilor sai a insemnat si reorientarea carierei catre antreprenoriat. A pornit ca un hobby coaserea si broderia motivelor traditionale dar.

Nimeni nu se mai astepta la asa ceva! Te legi intr-un anume fel de omul alaturi de care ai un copil. Andreea Marin, DECLARATIE DE DRAGOSTE pentru Stefan Banica Jr.

Andreea Marin este una dintre cele mai optimiste si vesele persoane din lumea mondena. Chiar daca a divortat de trei ori, acest lucru nu i-a furat speranta unei noi povesti de dragoste. Vedeta este decisa sa.

Nigel Farage se teme sa iasa din casa pentru ca este prezentat negativ de presa din M. Britanie

Europarlamentarul Nigel Farage sustine ca ii este teama sa se plimbe pe strazi din cauza modului in care presa britanica il demonizeaza.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )