Libnet.ro
UNICEF

21:00

A facut amor cu forta cu o femeie de fata cu sotul ei. Dupa doi ani, barbatul a aflat ceva

Antena3 Antena3,
A facut amor cu forta cu o femeie de fata cu sotul ei. Dupa doi ani, barbatul a aflat ceva

Judecatorii suceveni au dat o prima sentinta intr-un dosar de viol in grup comis cu o violenta rara. Autorii sunt patru indivizi de etnie roma din Scheia si Balaceana, toti cu antecedente penale, iar. continuă pe Antena3

Pedeapsa primita de un violator care a abuzat sexual o femeie de fata cu sotul ei. Victima a fost violata pe un camp dupa ce sotii au fost luati la ocazie

Un cuplu din comuna suceveana Ipotesti a fost luat la ocazie de o masina in care se aflau patru indivizi de etnie roma. Acestia i-au dus pe cei doi pe un camp, unde le-au luat telefoanele mobile, iar pe femeia de 52 de ani au violat-o toti patru, de fata cu sotul ei. Unul dintre violatori a fost condamnat la 11 ani si patru luni de inchisoare.

Un alt cuplu celebru si-a spus adio dupa doi ani de relatie. Zvonurile spun ca cei doi erau si logoditi

Cuplul format din Zayn Malik, fost membru al trupei One Direction, si fotomodelul Gigi Hadid s-a despartit dupa doi ani de relatie. Vestea a fost o surpriza neplacuta pentru fanii lor, mai ales ca toat?.

O femeie a murit dupa ce sotul ei a folosit un PROIECTIL pe post de JUCARIE SEXUALA (FOTO)

O femeie a decedat dupa ce in timpul unei partide de amor, sotul ei ar fi folosit un obuz de mortier pe post de jucarile sexuala. Barbatul, Ruben Valera Cornejo, ce a fost arestat sub suspiciunea de crima, ar.

Am intalnit un barbat la o inmormantare si am facut amor. Totul a fost bine pana cand am inteles ce mi s-a intamplat

A intalnit un tip la o inmormantare si au avut parte de o partida de amor foarte tare, dar lucrurile nu s-au desfasurat cum si-ar fi dorit. Si asta pentru ca ea si-ar fi dorit mai mult, in timp ce pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )