Libnet.ro
UNICEF

05:16

Ce a facut Anna Lesko la Ferma 2020. Show total facut de vedeta

Playtech Playtech,
Ce a facut Anna Lesko la Ferma 2020. Show total facut de vedeta

Anna Lesko este una din prezentele fierbinti din cadrul show-lui Ferma de la PRO TV. Si dupa cum se deruleaza lucrurile, se pare ca lsi s-au cam aprins calcaiele unora din concurenti. Ce a facut Anna Lesko la Ferma 2020 in ultimul episod difuzat, George Pistereanu si Annei Lesko au dormit impreuna, legati fiind in . continuă pe Playtech

Ferma 2020. Anna Lesko, declaratie socanta despre un concurent: M-a distrus, m-a violat!

Perioada in care au fost legati de maini unul de celalalt, in contextul unei probe din Ferma, pare ca le-a fost prielnica lui George Pistereanu si Annei Lesko. Chiar daca, initial, numai actorul s-a declarat incantat de potrivire si de momentele in care a stat foarte aproape de artista, nici frumoasa ucraineanca nu s-a aratat .

Ferma 2020. Prietena Andreei Balan intra in ferma! Concurenta surpriza care va da ochii cu George Burcea

Surpriza in Ferma! Celebra emisiune care a pus pe jar pe toata lumea in sezonul acesta aduce in prim-plan o noua situatie incalcita. Prietena Andreei Balan vine in competitie dupa plecarea Vivianei Sposub. Ferma 2020. Prietena Andreei Balan ii ia locul Vivianei Sposub Spiritele se astepta sa se incinga din ce in ce mai tare .

Cine castiga Ferma 2020? Concurentii care au sansa cea mai mare la victoria finala in acest an

Pe data de 8 septembrie 2020, a debutat noul sezon al emisiunii Ferma. Oraseni vs Sateni, de la Pro TV. Concurentii sunt pusi la provocari fara pereche, iar la 20 km de capitala au loc filmarile. Care sunt concurentii Ferma 2020, care au cele mai mari sanse de castig in acest an? Emisiunea este difuzata .

Ferma 2020. Viviana Sposub, sarut cu Burcea la eliminare. Ce a spus George ca va face cu ea, dupa emisiune

Scene incredibile la Ferma 2020! Viviana Sposub s-a sarutat cu George Burcea la eliminare, iar declaratiile celor doi despre acest moment sunt emotionante. Iata ce a promis actorul ca va face, dupa emisiune! Ce va face George Burcea cu Viviana Sposub, dupa emisiune Sarutul dintre Viviana Sposub si George Burcea a fost un moment neasteptat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )