Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a facut clientul unui restaurant pentru angajatii care au lucrat in pandemie. Ospatarii credeau ca nu vad bine

Playtech Playtech,
Ce a facut clientul unui restaurant pentru angajatii care au lucrat in pandemie. Ospatarii credeau ca nu vad bine

Pandemia de coronavirus a afectat grav industria ospitalitatii, multe restaurante inchizandu-si usile pentru totdeauna. Din fericire, sunt si situatii in care clientii tin cont de problemele proprietarilor, dar si a angajatilor care risca sa ramana fara locuri de munca. Gestul unui client de restaurant face inconjurul lumii Restrictiile impuse de autoritati si lipsa clientilor au . continuă pe Playtech

Singurul restaurant din Bucuresti care incalca restrictiile Guvernului Orban. Patronul e un afacerist cu dosare penale

Restaurantul de un milion de euro al lui Mohammad Murad functioneaza impotriva oricaror restrictii impuse de Guvernul Orban, politia declarandu-se neputincioasa. Singurul restaurant din Bucuresti care incalca restrictiile Guvernului Orban Milionarul le-a prezentat politistilor un document din care ar rezulta ca restaurantul lui ar fi, de fapt, o terasa. Doar ca la fata locului, totul .

Medic celebru, mesaj transant pentru persoanele care nu cred in COVID-19, dar se imbolnavesc: Sa nu mai vina la spital

Sistemul sanitar din Romania se afla pe culmile disperarii, dupa ce zi dupa zi se stabilesc noi recorduri negative de imbolnaviri cu COVID-19. in ciuda mesajelor disperate transmise de autoritati si medici, cetatenii par sa ia in deradere toate restrictiile si sa vocifereze atunci cand vine vorba de respectarea unor masuri de protectie. Pentru toate .

CORONAVIRUS |Reguli noi pentru romanii care se intorc cu avionul din Franta, Spania sau Marea Britanie

Noile reguli pentru romanii care se intorc cu avionul din Frata, Spania sau Marea Britanie prevad carantinarea timp de 14 sau 10 zile, daca rezultatul testului este negativ. in schimb, cei care vor sa ramana.

Managerul Spitalului Victor Babes, mesaj dur pentru cei care nu iau in serios pandemia: Sa nu vina la spital daca fac COVID. Sa se trateze cu terapii alternative

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, transmis joi un mesaj dur la adresa celor care mu respecta regulile de protectie sanitara si nu iau in serios pandemia de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )