Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce a facut Florin Salam cu averea de milioane. S-a aflat acum, este fara precedent pentru lumea manelelor

Playtech Playtech,
Ce a facut Florin Salam cu averea de milioane. S-a aflat acum, este fara precedent pentru lumea manelelor

Florin Salam este, fara doar si poate, unul dintre cei mai bogati manelisti din Romania, iar succesul pe care il are pe la diverse petreceri ii aduc sume mari de bani in buzunare. Ce a facut Florin Salam cu averea de milioane insa cu toate acestea, Florin Salam s-a asigurat ca banii castigati din muzica . continuă pe Playtech

Ce a facut Florin Salam dupa ce fanii l-au jignit pentru ca a ratat X Factor. Dovada ca nu ii pasa deloc

Florin Salam nu a mai cantat alaturi de nepotul sau, Adrian Petrache, in finala X Factor 2020, fiind inlocuit, pe repede-nainte, de Florin Ristei. Aceasta actiune s-a lasat cu jigniri din partea admiratorilor concurentului de la show-ul de talente, cat si a fanilor manelistului, care au fost de parere ca putea face un efort pentru .

Secretul lui Florin Citu s-a aflat acum. Ce a putut sa ii faca propriului sau frate

Florin Citu, noul premier al Romaniei, si-a dat in judecata fratele anul trecut. Astfel ca procesul in care Florin Citu s-a judecat cu fratele sau, George, a fost inregistrat pe data de 22 iulie 2019, la Judecatoria Ramnicu-Valcea. Dar care este motivul pentru care Florin Citu si-a chemat fratele in instanta. Secretul lui Florin Citu .

Cu cine petrece Simona Halep de Craciun si Revelion. S-a aflat acum, imaginile sunt clare

Simona Halep a decis sa nu paraseasca Romania in 2020, iar fanii au aflat cu cine isi va petrece Simona Halep sarbatorile de iarna. Chiar si in ziua de Craciun, Simona Halep a postat cateva fotografii de sezon, iar aceste imagini au primit peste 10. 000 de aprecieri de la fani. Cu cine petrece Simona Halep .

EXCLUSIV De ce a tolerat Bianca Dragusanu toate bataile lui Alex Bodi. Secretul s-a aflat acum: cu ce o are la mana, de fapt

Telenovela iubirii pe axa Ilfov Bucuresti Istanbul, intre Bianca Dragusanu, Alex Bodi si Cengiz S305;klaro287;lu, e departe de a se incheia. Alex Bodi, fostul sot al Biancai, aflat in arest la domiciliu in vila lui din Ilfov dupa decizia de la mijlocul lunii decembrie a Curtii de Apel Craiova, s-ar fi trezit zilele .

De ce protesteaza Tudor Chirila, de fapt. S-a aflat acum tot adevarul despre Cimpeanu VIDEO

Tudor Chirila a protestat fata de numirea lui Sorin Cimpeanu la Ministerul Educatiei, chiar in ziua in care ministrii propusi in Guvernul Citu au trecut de Comisii, De ce protesteaza Tudor Chirila, de fapt Astfel ca pe Instagram, Tudor Chirila a postat patru imagini facute in fata cladirii Guvernului, iar mesajul sau a fost indreptat .

in sfarsit! Ce au facut Andreea Balan si Tiberiu Argint chiar acum. Toti au ramas fara cuvinte

Dupa o lunga perioada de timp in care s-au ascuns de ochii publicului, din dorinta de a trai o poveste de iubire in liniste, Andreea Balan si Tiberiu Argint au inceput sa se afiseze la brat in spatiul public. E drept ca e vorba despre unele fotografii surprinse de fotoreporteri, dar cert este ca pana .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )