Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce a facut fostul presedinte cu darurile primite in 2014. Cel mai scump a fost o icoana in valoare de 700 de euro

Antena3 Antena3,
Ce a facut fostul presedinte cu darurile primite in 2014. Cel mai scump a fost o icoana in valoare de 700 de euro

Traian Basescu a primit in 2014 cadouri in valoare de 1. 895 de euro, cel mai scump fiind o iconita de argint, de 700 de euro, dar fostul presedinte nu a pastrat niciunul dintre bunurile primite cu ocazia unor. continuă pe Antena3

Cel mai bun telefon LG din 2013 primeste Android 5.0 Lollipop

LG G2, cel mai bun telefon LG din 2013 si unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut, vaprimi in viitorul apropiat Android 5. 0 Lollipop. Android 5. 0 Lollipop isi face aparitia pe un numar din ce in ce mai mare de dispozitive. LG a fost printre primele companii care au lansat actualizarea la cea mai noua versiune a sistemului de operare de la Google. La acest moment, majoritatea modelelor LG G3 ruleaza Android 5. 0 Lollipop, iarpana la finalul anului sunt [].

Cel mai bun ceas inteligent al anului 2014: Motorola Moto 360 (si asteptarile pentru 2015)

Nu putem inchide anul 2014 fara sa mentionam si cea mai populara categorie de gadgeturi: purtabilele. De la bratari de fitness la ceasuri inteligente si ochelari de tip Google Glass, acestea s-au vrut vedete. Au fost, dar nu au devenit cu adevarat utile. Totusi, putem remarca un ceas util si un etalon in acelasi timp: Motorola Moto 360. Cand discutam de ceasuri inteligente, avem trei lumi mari si late: Samsung, Apple si Google. Cea din urma companie a facut poate [].

Fostul presedinte american, George Bush, internat de urgenta in aceasta noapte. Nu putea sa respire

Fostul presedinte american George Bush senior, a fost internat de urgenta in aceasta noapte. Cel de-al 41-lea lider al Statele Unite ale Americii a fost adus de o ambulanta la un spital din Houston, avand.

Si Basescu nu mai vine. Udrea i-a intins degeaba covor rosu la intrarea in PMP. Fostul presedinte nu s-a dus la sediul partidului

Traian Basescu i-a dus cu presul pe cei de la PMP. Mai bine spus cu covorul rosu. Fostul presedinte anuntase ca se va duce la sediul partidului Elenei Udrea pentru a-si lua in primire biroul. Elena Udrea a int.

Fostul presedinte american George H. W. Bush a fost internat in spital

Fostul presedinte al Statelor Unite George H. Bush, in varsta de 90 de ani, a fost recent internat intr-un spital din Texas din pricina unor probleme respiratorii, informeaza AFP.

Fostul presedinte american George H. W. Bush a fost internat

Fostul presedinte al Statelor Unite George H. Bush, in varsta de 90 de ani, a fost recent internat, in Texas, din pricina unor probleme respiratorii, informeaza AFP.

FOTO Fostul presedinte Traian Basescu petrece Craciunul alaturi de familie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii in care apare alaturi de familia sa, in ajunul Craciunului.

Fostul presedinte american George H. W. Bush a fost spitalizat

Fostul presedinte american George H. Bush, in varsta de 90 de ani, a fost internat intr-un spital din Texas sud) din cauza unor dificultati respiratorii, a anuntat purtarorul sau de cuvant marti, relateaza AFP.

Fostul presedinte american George H. W. Bush, spitalizat din cauza unor dificultati respiratorii

Fostul presedinte american George H. Bush, in varsta de 90 de ani, a fost internat intr-un spital din Texas din cauza unor dificultati respiratorii, a anuntat purtatorul sau de cuvant, relateaza Mediafax , care citeaza AFP.

Fostul presedinte american George H. W. Bush a fost spitalizat

Fostul presedinte american George H. Bush a ajuns la spital din cauza unor dificultati respiratorii. Politicianu in varsta de 90 de ani a fost internat intr-un spital din Texas, a anuntat purtarorul sau de cuvant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )