Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ce a facut IUBITA LUI BOGDAN GRECU in urma cu putin timp! Nimeni NU SE ASTEPTA la asa ceva! (FOTO)

B1 B1,
Ce a facut IUBITA LUI BOGDAN GRECU in urma cu putin timp! Nimeni NU SE ASTEPTA la asa ceva! (FOTO)

Noau iubita a lui Bogdan Grecu, Ioana Toma, fostul sot al prezentatoarei Tv, Dana Grecu, si-a sters contul de Facebook. Cel mai probabil, fanii Danei i-au trimis multe mesaje cu jigniri si a preferat sa isi. continuă pe B1

Ce a facut IUBITA LUI BOGDAN GRECU, fostul sot al Danei Grecu, in urma cu putin timp! Nimeni NU SE ASTEPTA la asa ceva! (FOTO)

Nouaiubita a lui Bogdan Grecu, Ioana Toma, fostul sot al prezentatoarei Tv, Dana Grecu, si-a sters contul de Facebook. Cel mai probabil, fanii Danei i-au trimis multe mesaje cu jigniri si a preferat sa.

Un cutremur puternic s-a produs in urma cu putin timp! Anuntul de ultima ora facut de seismologii romani

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului anunta ca un cutremur cu magnitudinea de 5,4 pe Richter s-a produs in urma cu putin timp. Seismul a avut loc la ora 12:46,.

Gestul ravasitor facut de iubita lui Sergiu Curca la scurt timp dupa moartea artistului

Alina, iubita lui Sergiu Curca, este extrem de afectata de moartea iubitului sau, dupa ce tanarul artist a decis sa se sinucida in prima zi din an. Tanara a luat decizia de a-si schimba poza de.

Simona Halep ramane sau NU numarul 1 mondial?! S-A AFLAT in urma cu putin timp ... E OFICIAL!

Simona Halep a obtinut, miercuri, o victorie cu emotii la Shenzen impotriva chinezoaicei Ying-Ying Duan, locul 91 WTA, scor 3-6, 6-1, 6-2. Astfel, romanca s-a calificat in sferturile turneului,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )