Libnet.ro
UNICEF

19:16

Ce a facut Maria Buza, inainte de plecarea in Asia Express. Iuliana Luciu a reactionat imediat

Playtech Playtech,
Ce a facut Maria Buza, inainte de plecarea in Asia Express. Iuliana Luciu a reactionat imediat

Maria Buza a plecat in Filipine, acolo unde urmeaza sa participe, alaturi de Lia Bugnar, la reality show-ul Asia Express. Pe contul oficial de Instagram al emisiunii a fost postata o fotografie cu vedeta in timp ce cauta un taxi pe Aeroportul Otopeni. Printre cei care au reactionat la postare se numara si Iuliana Luciu. continuă pe Playtech

TRAGEDIE FARA MARGINI in lumea teatrului: Maria Buza, la un PAS DE MOARTE! Marea actrita, iNTR-O STARE CRITICA, A PIERDUT FOARE MULT SANGE! Sotul, pus sa aleaga intre EA si COPIL... (GALERIE FOTO)

Maria Buza este una din vedetele care va participa la noul sezon al show-ului Asia Express. VEZI AICI GALERIA FOTO inainte de a pleca in marea aventura, actrita a vorbit, intr-un interviu, despre marea.

Antonia a plans ca un copil! Imagini emotionante cu plecarea lui Alex Velea in Asia Express

Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai invidiate cupluri din Romania. Chiar daca cei doi sunt de nedespartit, doar Alex Velea participa la emisiunea Asia Express. Antonia l-a insotit la aeroport si si-a luat ramas bun de la el. Cantareata a plans la despartire. Antonia a plans ca un copil cand Alex Velea .

Concurenti Asia Express: Nico face echipa cu fiica ei. Amandoua seamana ca doua picaturi de apa. FOTO

Vesti bune pentru fanii emisiunii Asia Express. Echipa, producatorii, in frunte cu prezentatoarea Gina Pistol, vor pleca la filmari pentru un nou sezon al reality-show-ului care a facut audiente uriase la Antena 1. Si anul acesta, dupa modelul celorlalte doua sezoane, vor exista concurenti inruditi intre ei. Nico si fiica ei seamana ca doua picaturi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )