Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce a facut Mihai Traistariu dupa ce fratele sau i-a dat foc la casa. Reactia de ultima ora

Playtech Playtech,
Ce a facut Mihai Traistariu dupa ce fratele sau i-a dat foc la casa. Reactia de ultima ora

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania a trecut prin spaima vietii sale, dupa ce i-a fost incendiata una dintre locuinte. Ce a facut Mihai Traistariu dupa ce fratele sau i-a dat foc la casa?! Reactia lui Mihai Traistariu dupa ce fratele i-a dat foc la casa Mihai Traistariu a vorbit despre ce s-a . continuă pe Playtech

Mihai Traistariu, in stare de soc: Mi-a dat foc la casa! Cine a pus focul in casa artistului

Mihai Traistariu a dat lovitura. Dupa multe incercari in domeniul afacerilor, artistul s-a indreptat catre imobiliare. Si bine a facut! Acesta castiga mai bine decat s-ar putea astepta, intr-o perioada in care multi oameni si-au pierdut locurile de munca. Norocul a fost cu o jumatate de masura, caci recent era cat pe-aici sa se petreaca .

Casa lui Mihai Traistariu a luat foc! Cine a incendiat casa artistului: Vrei sa faci un bine si uite cum se intoarce

Mihai Traistariu a avut parte de un soc atunci cand s-a trezit cu casa in flacari, potrivit SpyNews. Artistul detine mai multe apartamente la malul marii pe care le inchiriaza celor care vor sa-si.

Ce a facut Gigi Becali dupa ce virusul i-a imbolnavit familia. Nu a negat nimic, a recunoscut tot!

Dupa ce verii lui, Victor, in varsta de 59 de ani, si Ioan, in varsta de 68 de ani, ambii confirmati cu noul coronavirus, s-au vindecat la clinica lui, patronul FCSB, Gigi Becali, se implica activ in lupta contra virusului. Ce a facut Gigi Becali dupa ce virusul i-a imbolnavit familia Astfel, Gigi Becali a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )