Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a facut Patrick, fiul lui Cristi Borcea la Bacalaureat

B1 B1,
Ce a facut Patrick, fiul lui Cristi Borcea la Bacalaureat

Patrick Borcea 22 de ani), fiul lui Cristi Borcea, nu s-a prezentat la examenul de Bacalaureat 2020. Tanarul s-a inscris in acest an in sesiunea iunie-iulie, la Liceul Teoretic Gh. Vasilachi din Cetate,. continuă pe B1

Cristi Borcea: Am 4 copii facuti in detentie. Nu am fost niciodata la camera nuptiala

Cristi Borcea 51 de ani) a facut aproape 5 ani de inchisoare pentru deturnare de fonduri, fals in acte, inselaciune si prejudicierea statului. N-am fost niciodata la camera nuptiala, a spus el intr-un interviu.

Cristi Borcea, dezvaluiri din inchisoare: Unde era dusul, cati copii a conceput in detentie si cum l-a ajutat Victor Becali in lupta cu sobolanii

Cristi Borcea a vorbit despre conditiile pe care le-a avut in inchisoare de-a lungul celor aproape cinci ani de puscarie pe care i-a facut, fostul actionar dinamovist povestind in detaliu unele intamplari.

Adevarul despre copiii facuti de Cristi Borcea in inchisoare

S-a vorbit mult despre copiii facuti de Cristi Borcea in perioada in care stat in inchisoare, despre eventualele vizite conjugale, insa toate erau pure speculatii. Pana acum, cand omul de afaceri a decis sa spuna adevarul.

Cristi Borcea, ADEVARUL despre cum a conceput 4 copii, cat timp era la puscarie! Nimeni nu se astepta la asta

Cristi Borcea priveste inapoi cu mandrie. Invitat la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, de pe gsp. rofostul actionar dinamovist a vorbit despre anii petrecuti in puscarie dar si cum a reusit sa faca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2723 seconds )