Libnet.ro
UNICEF

01:05

A facut o poza in poala lui Mos Craciun. A doua zi, s-a rusinat cand a vazut fotografia in detaliu. Imaginea asta a luat cu asalt internetul

Antena3 Antena3,
A facut o poza in poala lui Mos Craciun. A doua zi, s-a rusinat cand a vazut fotografia in detaliu. Imaginea asta a luat cu asalt internetul

O tanara mama din Australia a observat ceva jenant in fotografia pe care copiii ei o facusera cu Mos Craciun. Tammie Hopley, in varsta de 29 de ani, a platit 35 de dolari pentru o. continuă pe Antena3

VIDEO Un baiat de 16 ani deghizat in Mos Craciun sustine ca a fost batut intr-un mall din Capitala de agentii de paza

Un adolescent de 16 ani, imbracat in Mos Craciun, ar fi fost agresat de agentii de paza a unui centru comercial din capitala. Incidentul a avut loc intr-un centru comercial din Capitala, unde copilul, imbracat in Mos Craciun, ar fi adunat suma de 70 de lei din cersit.

Casa lui Mos Craciun la Reduta. Copiii sunt asteptati cu multe surprize

In 22 si 23 decembrie, copiii se pot intalni cu Mos Craciun, ii pot duce scrisori si pot participa la activitati distractive la Centrul Cultural Reduta.

Scandal intr-un mall din Capitala: Adolescent imbracat in Mos Craciun, batut de agentii de paza din centrul comercial (VIDEO)

Incident intr-un mall din Bucuresti. Agentii de paza ai centrului comercial s-au ales cu dosar penal dupa ce ar fi batutun baiat imbarcat in Mos Craciun, despre care ei spun ca cersea,.

Venirea lui Mos Craciun este amanata de doliul national, decretat ca urmare a decesului regelui Mihai

Venirea lui Mos Craciun este amanata de doliul national, decretat ca urmare a decesului regelui Mihai. Mosul ar fi trebuit sa soseasca pe 15 decembrie. Sunt amanate si manifestarile dedicate acestui eveniment, organizate de Primaria Targoviste.

Politia a deschis dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, in cazul copilului terorizat de un barbat imbracat in costum de Mos Craciun

Reprezentantii Politiei Judetene Bistrita-Nasaud au anuntat, vineri, ca s-au autosesizat in cazul copilului terorizat si amenintat cu un bat de un barbat costumat in Mos Craciun si au identificat persoanele care apar in inregistrarea pe care au primit-o de la autoritatile din Constanta.

Scene REVOLTATOARE in ROMANIA: COPIL TRAUMATIZAT de un barbat imbracat in MOS CRACIUN(VIDEO)

Este ancheta intr-o comuna din Bistrita-Nasaud unde un copil de cinci ani a fost terorizat de mama sa chiar in ziua de Mos Nicolae, cu ajutorul unui barbat deghizat in batranelul cel darnic. Scene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )