Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce a facut Raluca Pastrama la scurt timp dupa ce Pepe a batut-o. Imaginile sunt publice

Playtech Playtech,
Ce a facut Raluca Pastrama la scurt timp dupa ce Pepe a batut-o. Imaginile sunt publice

La inceputul lunii noiembrie, Pepe isi uimea audienta cu anuntul divortului lui de sotia sa, Raluca Pastrama. Vestea a fost cu atat mai socanta cu cat cei doi pareau sa formeze o familie fericita, lipsita de evenimente grave majore. La acea data, solistul afirma ca el si partenera vor pastra o relatie civilizata pentru fiicele . continuă pe Playtech

SUPEREXCLUSIVITATE Pepe a batut-o pe Raluca Pastrama in public. Detalii socante despre bataia incasata si ordinul de restrictie

Pepe a batut-o pe Raluca Pastrama in public. Influentat de aburii licorilor bahice, artistul i-a facut sotiei o adevarata criza de gelozie care s-a terminat cu Raluca intinsa pe jos, in strada, cu fata tumefiata. Detalii socante despre bataia incasata si ordinul de restrictie veti afla in continuare, in exclusivitate, in randurile care urmeaza. Pepe .

Pepe si-ar fi agresat sotia in plina strada. De ce a cerut Raluca Pastrama ordin de protectie

Stirea cu privire la ordinul de protectie cerut de sotia lui Pepe autoritatilor escaladeaza si ies la iveala detalii noi din familia artistului. Raluca Pastrama a depus plangere la politie dupa ce ar fi fost agresata in plina strada, posibil chiar in fata fiicelor, in parcarea stadionului Dinamo, acolo unde copilele merg la cursuri de tenis.

Divort cu scandal pentru Pepe: Raluca Pastrama a cerut ordin de protectie impotriva vedetei

Pepe si Raluca Pastrama nu au un divort linistit. Desi ambii parteneri au declarat ca doresc o despartire fara zgomot, cu un document semnat la notar, iata ca lucrurile au luat o intorsatura complet.

Anca Serea da o adevarata lectie de viata. Ce a facut sotia lui Adi Sina dupa problemele financiare din familie

Anca Serea a primit nenumarate lectii de la viata, astfel ca stie cum sa treaca si peste perioada grea din ultima vreme. Ce a facut sotia lui Adi Sina dupa problemele financiare cu care s-a confruntat familia? Anca Serea, lectie de viata dupa problemele financiare ale familiei Anca Serea a reactionat dupa ce problemele financiare .

Caz socant la o maternitate din Iasi. O tanara insarcinata a murit la putin timp dupa internare. Ce au descoperit medicii

Durere fara margini intr-o familie din Iasi, dupa ce o tanara de 28 de ani si bebelusul sau au sfarsit intr-un mod teribil. Viitoarea mamica a ajuns in stare stabila la maternitatea din Iasi, iar la o ora distanta, medicii se luptau sa-i salveze viata. Vestea teribila aflata de tanara cu putin timp in urma .

Raluca Pastrama, batuta pe strada de Pepe. Sotia artistului a cerut ordin de protectie

Raluca Pascu, fosta Pastrama, sotia lui Pepe Ionut Pascu), a fost batuta pe strada de sotul gelos, motiv pentru care a sunat de urgenta la numarul unic de urgenta 112, solicitand interventia Politiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2231 seconds )