Libnet.ro
UNICEF

18:46

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului (FOTO)

B1 B1,
My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului (FOTO)

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului, miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30. in acompaniamentul orchestrei live condusa. continuă pe B1

PROGRAM SI REGULI DE ACCES LA SPECTACOLUL MY FAIR LADY DE LA SALA PALATULUI

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe sc.

Programul si reguli de acces la spectacolul My Fair Lady de la Sala Palatului

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului, miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30.

Una dintre cele mai mari tari din lume ramane fara apa potabila

Mai multe orase din estul Australiei se apropie rapid de momentul in care ultimele rezerve de apa potabila vor fi epuizate, relateaza World Economic Forum.

Una dintre cele mai frumoase piete din Romania, reparata dupa decenii de paragina. Locul, strajuit de o statuie-simbol

O piata istorica din Baile Herculane se reabiliteaza cu bani europeni. Este vorba despre piata in care se afla simbolul statiunii, statuia eroului mitic Hercule.

Una dintre cele mai inchise tari din lume isi deschide portile pentru turistii romani

Arabia Saudita si-a deschis vineri portile pentru turisti din intreaga lume, printre care si romani, in cadrul unui proiect ambitios de introducere a vizelor turistice online pentru 49 de tari, printre care se afla si Romania. Anuntul a fost facut de ambasadorul Regatului Arabiei Saudite la Bucuresti, Excelenta Sa Abdulaziz Mohammed Al Aifan, in cadrul unei conferinte de presa.

Iubirile de rasunet ale Marthei Bibescu. A fost una dintre cele mai emancipate femei din Romania secolului al XX-lea

Martha Bibescu avea doar 16 ani cand s-a casatorit cu printul George Valentin Bibescu. Ea provenea din familiile Brancoveanu, Lahovary, Mavrocordat, iar el din familia domnitoare, Bibescu.

Unul dintre cele mai tari jocuri de pe Facebook, atacate de hackeri

Unele jocuri de pe Facebook dau, de multe ori, dependenta utilizatorilor, insa acestea pot veni, in unele situatii, si cu anumite riscuri. De data aceasta este vorba despre un joc extrem de.

S-A AFLAT unde este ASCUNS Mario Iorgulescu! Imagini BOMBA din cea mai luxoasa clinica. Sumele exorbitante ale spitalizarii depasesc orice imaginatie (GALERIE FOTO-VIDEO)

Clinicaunde a fost transferatfiul presedintelui LPF nu mai este secreta! VEZI GALERIA FOTO Mario Iorgulescu se afla internatintr-una dintre cele mai costisitoareclinici din Milano,.

Doi britanici au venit intr-o vizita in Romania. Ce au descoperit dupa doar cateva ore: Nu am mai vazut in viata mea asa ceva! Mi s-a spus sa ma feresc de asa ceva, dar...

Numarul de octombrie al revistei Cyclist, una dintre cele mai apreciate si cunoscute din Marea Britanie, in randul pasionatilor de ciclism, dedica Romaniei prima pagina a editiei, dar si alte 16 pagini la.

FOTO Frumoasa si belgianca: Sorana Cirstea intalneste, astazi, cea mai cunoscuta lesbiana din circuitul WTA

Daca Sorana Cirstea 96 WTA) e una dintre cele mai frumoase fete din circuitul WTA, in schimb, adversara ei din finala de la Taskent e renumita in tenisul feminin dintr-un alt motiv.

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )