Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fake news pe scena politica. Alianta din PNL, USR-PLUS si PMP nu exista

Antena3 Antena3,
Fake news pe scena politica. Alianta din PNL, USR-PLUS si PMP nu exista

Chiar daca organizarea alegerilor locale ramane deocamdata sub semnul intrebarii, asta nu opreste unele partide politice sa aprinda fitilele specifice campaniilor electorale. continuă pe Antena3

Mediastandard.ro: Oamenii care catalogheaza erorile jurnalistice ca fiind fake news au nevoie de un sentiment de ordine

Toata lumea vorbeste de cativa ani despre fake news. Atat de mult, incat Dictionarul Collins l-a numit ca fiind cuvantul anului 2017, definit ca si informatii false, adesea senzationale, diseminate sub pretextul raportarii de stiri. insa popularizarea termenului a avut, asa cum era de asteptat, si efecte negative: a inceput sa fie folosit atat de catre politicieni, cat si de catre public, ca o arma impotriva presei sau a informatiilor care nu se potrivesc cu realitatea individului.

EXCLUSIV! Se rupe alianta dintre PNL si USR-PLUS? Dan Cristian Popescu ii raspunde lui Dan Barna: Ori candidez, ori sectorul este predat lui Neculai Ontanu

Dan Barna a spus intr-un interviu pentru Adevarul Live ca este exclus ca formatiunea pe care o conduce, USR-PLUS, sa-sustina candidatura lui Dan Cristian Popescu la Primaria Sectorului 2: Din punctul meu de vedere, optiunea e exclusa. Noi am spus ca nu avem cum sa sustinem un om cum e domnul Popescu.

Cutremur pe scena politica! Candidat PNL la primarie, ridicat astazi pentru trafic de droguri

Ionut Marius Ciornenchi, candidatul PNL pentru functia de primar al comunei Giera, din Timis, a fost ridicat astazi pentru trafic de droguri. in urma descinderilor, oamenii legii au descoperit in casa sa jumatate de kilogram de cannabis, dar iata cum au ajuns politistii pe urmele sale.

Madonna, de partea conspirationistilor. Regina pop, cenzurata de Instagram dupa ce a promovat un fake news

Cantareata Madonna, care a dezvaluit in urma cu doua luni ca a fost la inceputul primaverii infectata cu noul coronavirus, a fost cenzurata de Instagram din cauza unui clip despre o teorie conspirationista privind COVID-19, potrivit BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2903 seconds )