Libnet.ro
UNICEF

07:30

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a fost lansata cu succes. Ce misiune are pe orbita

Antena3 Antena3,
Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a fost lansata cu succes. Ce misiune are pe orbita

Cea mai puternica racheta din lume a fost lansata cu succes in cea de a treia cursa a sa! Detinuta de compania SpaceX, Falcon Heavy a fost lansata de la centrul spatial Kennedy din Florida, Statele Unite. continuă pe Antena3

Cel mai urat caine din lume o sa te faca sa-ti apreciezi mai mult animalul de casa

Unii caini sunt adorabili, altii sunt urati. Asta e viata. Acesta a fost declarat ca fiind cel mai urat caine din lume si-ti va schimba parerea despre animalul tau de.

A fost desemnat cel mai urat caine din lume

Vineri a fost premiat cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs desfasurat in California. in cadrul competitiei s-au intrecut in uratenie 19 patrupezi. Pe locul intai a iesit cainele Scamp afurisit) cunoscut si ca Scamp the tramp afuristiul vagabond), care a atras atentia juriului datorita coamei sale pe care nicio cantitate de balsam nu o poate imblazni, conform biografiei sale oficiale, noteaza CNN.

Dean Henderson inca nu realizeaza ca Anglia a fost eliminata: Privind lotul si jucatorii, cred ca suntem cea mai buna echipa din turneu

Anglia nu are niciun punct dupa primele doua etape din Grupa C de la CE Under 21 si este eliminata deja din competitie. Dupa infrangerea suferita cu Romania, portarul Dean Henderson a fost de parere ca selectionata Angliei este cea mai buna echipa din turneu. Privind lotul si jucatorii, continui sa cred ca suntem cea mai buna echipa din turneu, a spus Henderson.

Lacasul de cult care va fi construit la cea mai mare altitudine din Romania. Din ce cauza nu au inceput inca lucrarile

Biserica ortodoxa situata la cea mai mare altitudine din Romania se construieste pe Platoul Bucegilor, in imediata apropiere a Refugiului Salvamont.

O femeie de 103 ani, castigatoarea unui concurs de alergat. Sfaturi de la cea mai varstnica atleta FOTO

O femeie in varsta de 103 ani, din Statele Unite, a castigat recent primul loc in cadrul unei competitii de alergat pentru seniori. Cea mai varstnica atleta din lume, supranumita Uraganul, a oferit cateva sfaturi despre cum se mentine in forma.

Cea mai bogata cantareata din lume, surprinsa de statul financiar pe care il are. Rihanna a recunoscut: E ciudat, nu m-am obisnuit niciodata

Rihannaa fost desemnata de revista Forbes cea mai bogata cantareata din lume, artista reusind sa stranga o avere impresionanta in valoare de 600 de milioane de dolari. Artista de 31 de ani este.

Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala

Pierderea unei piete de 400 de miliarde de dolari il face sa sufere si acum pe unul din cei mai bogati oameni din lume. Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala, potrivit The Independent. Fondatorul lui Microsoft poate fi unul din cei mai mari antreprenori tech ai tuturor timpurilor, dar nu inseamna ca nu a facut si greseli in cariera: la un eveniment gazduit de Village Global a spus ca pe una o regreta inca aceea de a o fi lasat pe Google sa lanseze Android. Comentand cum lumea software, in special pentru platforme, este una a pietelor in care castigatorul ia totul, Gates a spus: Cea mai mare eroare dintotdeauna este cea de management care a condus ca Microsoft sa nu fie ceea ce este Android.

Subiectele zilei: Cum i-a convins Dancila pe Oprisan si Badalau sa nu candideze la Congres. Ce conditii au pus cei doi lideri; Cine sunt cei mai bogati politicieni din Romania; Sfarsitul lui Ciorbea: De la tanarul sarac si cinstit la avocatul infractoril

Povestea spusa fara teama sau favoruri a familiei de romani cu care The New York Times a lovit in Trump. Tatal lui baby Constantin are doua condamnari in Franta si este cercetat pentru violenta. Se pregateste cea mai inalta cladire din Cluj, un zgarie-nori cu 40 de etaje langa Somes. in urma cu mai bine de zece ani, inainte de venirea crizei, Primaria aviza proiecte de turnuri care mai de care, unele asemenea celor din Dubai.

VIDEO SpaceX a lansat 24 de sateliti cu racheta Falcon Heavy in prima sa lansare pe timp de noapte

Compania lui Elon Musk a reusit sa trimita pe orbita cei 24 de sateliti, intr-o lansare care a fost descrisa ca fiind cea mai dificila pe care compania a incercat-o vreodata.

Romanul indestructibil: Toma Coconea, Batman si Ironman la un loc! Ce distante parcurge in cel mai dur concurs din lume

Romania se poate mandri cu un brasovean de 44 de ani, prezent la fiecare dintre cele noua editii de pana acum de la Red Bull X-Alps, cea mai brutala cursa de aventura si anduranta din lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )