Libnet.ro
UNICEF

01:05

Falimentarea unui patrimoniu national, de 60 de milioane de euro: IPRS Baneasa

Antena3 Antena3,
Falimentarea unui patrimoniu national, de 60 de milioane de euro: IPRS Baneasa

IPRS Baneasa, creierul industriei electronice, una din cele mai mari fabrici din tara, a ajuns o pleasca imobiliara. Cea mai mare fabrica de piese electronice a fost falimentata premeditat,. continuă pe Antena3

Posta Romana reia licitatia pentru contractarea unui credit de 60 milioane de lei in vederea finantarii capitalului de lucru

Posta Romana a relansat licitatia pentru contractarea unui credit de 60 milioane de lei, in vederea finantarii pentru capital de lucru, credit ca va avea o perioada de rambursare 36 luni, potrivit unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Costul creditarii este estimat la peste 8,125 milioane de lei fara TVA) si va fi finantat din surse proprii. O licitatie similara lansata in decembrie 2015, la care au depus oferte Exim Bank si Unicredit Bank, a fost anulata in aceasta luna cu motivatia: 'abateri grave de la prevederile legislative afecteaza procedura de atribuire sau este imposibila incheierea contractului'.

Ford EcoSport va fi produs la Craiova din toamna lui 2017, in urma unor investitii de 200 milioane euro

Ford va produce modelul EcoSport in uzina din Craiova incepand cu toamna anului 2017, a anuntat marti, 22 martie, Jim Farley, presedinte si director general executiv CEO) in cadrul Ford of Europe, intr-un eveniment organizat la Craiova, in fata presei si angajatilor. Compania americana va investi 200 milioane euro pentru a aduce in fabricatie EcoSport la Craiova, potrivit lui Farley. Ford are la Craiova 2. 650 de angajati, mult sub cei 7. 000 la care compania ar fi putut ajunge daca planurile nu ar fi fost sever afecctate de criza.

tIMOn: Dezvoltatorii rezidentiali tenteaza romanii cu reduceri de pana la 60.000 euro la locuinte

Reducerile de pret pe care peste 90% din expozantii participanti la Targului Imobiliar National - tIMOn din acest an le vor avea variaza intre 1. 000 si 60. 000 de euro sau procentual intre 2 si 30%, discount valabil pentru cei care achizitioneaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )