Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un fals preot este cercetat pentru inselaciune dupa ce a cerut bani pentru construirea unei biserici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un fals preot este cercetat pentru inselaciune dupa ce a cerut bani pentru construirea unei biserici

Un fals preot este cercetat de Politia din Galati pentru inselaciune, cercetarile fiind demarate dupa ce barbatul a mers inainte de Boboteaza la usile oamenilor, conform traditiei. Tanarul care pretindea ca este preot le cerea enoriasilor donatii in bani pentru a construi o biserica. continuă pe Ziarul Bursa

Fals preot, prins de politisti cand mergea cu Boboteaza. Avea cont pentru donatii deschis pe o retea de socializare

Un tanar de 18 ani este anchetat pentru inselaciune dupa ce politistii au descoperit ca se dadea drept preot si mergea la enoriasii creduli cu Boboteaza.

Adela Popescu este insarcinata pentru a treia oara. Vedeta isi doreste o fetita

Adela Popescu este insarcinata pentru a treia oara. Vedeta a confirmat vestea in timpul emisiuniiVorbeste lumea, de la PRO TV,pe care o prezinta alaturi de Cove. Vom mai avea un nepotel.

Este interzis pentru romanii care stau la bloc. Decizia uluitoare luata chiar acum la tribunal

Romanii care stau la bloc au parte de noi reguli inca de la inceputul noului an. Decizia luata de tribunal i-a socat pe unii dintre locatarii blocurilor. Care este noul anunt pe care trebuie sa-l stie toata lumea din aceasta categorie? Noua regula pentru romanii care locuiesc la bloc Noua decizie a tribunalului socheaza o .

Cum faci cele mai bune chiftele. Asta este secretul pentru a iesi pufoase

Care e cea mai buna reteta pentru chiftele? Poti sa-i surprinzi pe cei dragi chiar si cu un preparat care pare foarte simplu. Ce ingredient secret poti sa folosesti pentru a-i face sa se linga pe degete? Reteta pentru chiftele. Care e ingredientul secret care le face pufoase? Desi pare un preparat simplu unde toate .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )