Libnet.ro
UNICEF

11:30

Falsa alarma de cutremur de la aplicatia Biziday. Moise Guran anunta ca e posibil sa fi fost tinta unui hacker

Adevărul Adevărul,
Falsa alarma de cutremur de la aplicatia Biziday. Moise Guran anunta ca e posibil sa fi fost tinta unui hacker

O alerta falsa de cutremur de magnitudine 10 grade pe scara Richter a alertat abonatii aplicatiei Biziday a jurnalistului Moise Guran. continuă pe Adevărul

FOTO. Cum s-au panicat romanii din cauza unui cutremur de 10 grade anuntat de aplicatia lui Moise Guran

La 40 de ani de la marele cutremur care a devastat Romania in 1977, utilizatorii de smartphone-uri ce au instalata aplicatia Biziday au fost speriati de o alerta trimisa pe telefoane, in care se preciza a fost detectat un cutremur de 10 grade Richter, in Vrancea. Imediat, utilizatorii s-au speriat de mesajul respectiv si au postat pe diferite site-uri de socializare mesaje cu privire la alerta lui Moise Guran.

Alarma falsa de cutremur pe aplicatia Biziday. A fost anuntat un seism cu magnitudinea 10. Moise Guran: Ne cerem scuze(FOTO)

UPDATE: Moise Guran a revenit cu noi precizari dupa alerta falsa de cutremur care a aparut vineri seara pe aplicatia Biziday: Pana acum stim asa: Alerta nu a fost transmisa de operatorii.

Alarma falsa de cutremur pe aplicatia Biziday. A fost anuntat un seism cu magnitudinea 10. Moise Guran: Serverul nostru a fost spart. Ne cerem scuze(FOTO)

Utlizatorii apricatiei mobile Biziday au primit vineri seara o alerta prin care erau avertizati ca in zona Vrancea se poate produce un seism cu magnitudinea 10 pe scara Richter. Informatia a fost ulterior.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )