Libnet.ro
UNICEF

16:00

Familia Alexandrei Macesanu cere oficial refacerea expertizei INML. Cumpanasu: Raportul, asa cum arata acum, pentru noi nu este clarificator (VIDEO)

B1 B1,
Familia Alexandrei Macesanu cere oficial refacerea expertizei INML. Cumpanasu: Raportul, asa cum arata acum, pentru noi nu este clarificator (VIDEO)

Avocatul familiei Alexandrei Macesanu a depus o cerere la DICOT pentru refacerea expertizei INML. De altfel, Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, a anuntat in urma cu cateva zile ca familia va solicita o. continuă pe B1

Violeta Mirea, sefa Sectiei de Politie Rurala unde este arondata comuna in care traieste familia Alexandrei Macesanu, pusa sub acuzare pentru abuz in serviciu

Violeta Mirea, sefa Sectiei de Politie Rurala Osica de Sus, unde este arondata si comuna Dobrosloveni acolo unde locuieste familia Alexandrei Macesanu, a fost pusa sub acuzare, marti, pentru abuz in serviciu in dosarul privind interventia autoritatilor in cazul Caracal, au declarat surse judiciare, scrie Mediafax.

Familia Alexandrei cere arestarea sotiei criminalului din Caracal. Ce suspiciuni planeaza asupra Elenei Dinca

Sotia lui Gheorghe Dinca, va fi audiata din nou de procurori. Familia Alexandrei Macesanu a cerut ca Elena Dinca sa fie chemata din nou sa dea declaratii. Rudele Alexandrei sustin ca exista mai multe.

Apelurile Alexandrei Macesanu la 112 vor fi reanalizate chiar in prezenta lui Gheorghe Dinca

Apelurile Alexandrei Macesanu la 112 vor fi reanalizate de procurori, de data aceasta chiar in prezenta lui Gheorghe Dinca. Audierea acestuia a fost intrerupta astazi si urmeaza sa se reiau maine.

Rudele Alexandrei Macesanu cer arestarea familiei lui Gheorghe Dinca

Rudele Alexandrei Macesanu cer arestarea familiei lui Gheorghe Dinca, pe motiv ca ar fi fost complice la crimele inculpatului. Si mama Luizei Melencu a depus o plangere impotriva sotiei lui.

INML a reconstituit scheletul Alexandrei Macesanu

Noi informatii din ancheta de la Caracal. Specialistii de la INML incearca sa reconstituie scheletul pe baza oaselor gasite in liziera padurii. Asta dupa ce ar fi reusit deja sa reconstituie scheletul pe care.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )