Libnet.ro
UNICEF

23:31

Familia lui Luciano Pavarotti, furioasa ca Donald Trump a folosit o inregistrare a tenorului

Adevărul Adevărul,
Familia lui Luciano Pavarotti, furioasa ca Donald Trump a folosit o inregistrare a tenorului

Familia lui Luciano Pavarotti protesteaza fata de folosirea unei arii de Giacomo Puccini interpretata de celebrul tenor in campania lui Donald Trump, motivand ca valorile acesteia sunt incompatibile cu ale candidatului republican, informeaza Le Figaro, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

Sotia lui Donald Trump a plagiat. Melania a avut un discurs asemanator cu cel al lui Michelle Obama din 2008 (VIDEO)

Caz de plagiat in campania pentru prezidentiale din Statele Unite. Melania Trump, sotia candidatului Donald Trump, a sustinut in cadrul Conventiei Nationale Republicane un discurs ce aduce foarte mult am.

WSJ: Alegeri prezidentiale SUA. Cum vad Hillary Clinton si Donald Trump politicile economice si sociale

Candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, si candidatul republican Donald Trump au perspective opuse in ceea ce priveste politicile comerciale, fiscale, in domeniul educatiei si al gestionarii imigratiei.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump promite, in discursul de investitura, sa puna americanii de rand pe primul plan

Candidatul republican la alegerile prezidentiale, Donald Trump, si-a luat angajamentul joi, in discursul rostit in marja Conventiei de la Cleveland, sa respinga amenintarile multiple cu care se confrunta in prezent Statele Unite si sa puna oamenii de rand pe primul plan, relateaza BBC News.

Alegeri prezidentiale SUA. Donald Trump a acceptat investitura Partidului Republican: Vom fi o tara in care domneste ordinea publica

Omul de afaceri american Donald Trump a anuntat, joi seara, ca accepta investitura Partidului Republican pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc, in 8 noiembrie, in Statele Unite. Astfel, el a promis ca, daca va deveni presedinte, in tara vor reveni ordinea si securitatea.

VIDEO: Alegeri prezidentiale SUA. Donald Trump a acceptat investitura Partidului Republican: Vom fi o tara in care domneste ordinea publica

Omul de afaceri american Donald Trump a anuntat, joi seara, ca accepta investitura Partidului Republican pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc, in 8 noiembrie, in Statele Unite. Astfel, el a promis ca, daca va deveni presedinte, in tara vor reveni ordinea si securitatea.

Donald Trump dezvaluie ca ar conditiona aliantele SUA cu tari din Europa si Asia

Donald Trump, candidatul Partidului Republican la presedintia SUA, a oferit, intr-un interviu acordat ziarului The New York Times, detalii despre pozitiile sale in materie de politica externa, conditionand mentinerea aliantelor in Europa si Asia si precizand ca s-ar intelege bine cu Vladimir Putin, transmite Mediafax.

Donald Trump, luat peste picior de un artist urban: Jesus Plastic a construit un zid in jurul stelei magnatului de pe Walk of Fame (VIDEO)

Ironiile la adresa lui Donald Trump au continuat dupa ce acesta a fost desemnat oficial candidatul republican la alegerile prezidentiale. Un artist urban din Los Angeles a construit un zid in miniatura in.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump sugereaza ca nu ar apara automat tarile baltice in cazul unui atac al Rusiei, asa cum prevede Tratatul NATO

Candidatul republican la presedintie, Donald Trump, a sugerat miercuri ca el nu ar apara automat tarile baltice in cazul unui atac, ci ar analiza mai intai contributiile lor la NATO, relateaza New York Times.

Ce conditii vrea sa impuna Donald Trump statelor membre NATO, daca va ajunge presedinte

Candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, declarat, miercuri, ca in cazul in care va ajunge presedinte, va lua o serie de masuri care vizeaza Alianta Nord-Atlantica.

Donald Trump clarifica: Sub conducerea sa, SUA nu ar apara neaparat un stat membru NATO in cazul in care Rusia ar lansa un atac

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a sugerat ca, sub conducerea sa, Statele Unite ale Americii nu ar sari neaparat in ajutorul unui aliat al NATO daca acesta ar fi atacat,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )